Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Cienie ...
BSKraków
03-06-2010, 17:01
Złapany kadr z pewnej wieży , uwagi i porady mile widziane :)
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img706.imageshack.us/img706/3465/dsc9196n.jpg)
Pozdrawiam
Bogdan
BSKraków
03-06-2010, 19:07
Aż tak źle ? :(
imo powinienes popracowac nad obrobka. modelka tez nic specjalnie do zdjecia nie wnosi. ...nuda... nic sie nie dzieje prosze Pana... nic...;)
laki19851
04-06-2010, 08:03
Mi się podoba, fajna kompozycja. Foto jest takie spokojne nie nudne.
samo zdjecie bardzo podoba mi sie kompozycyjne, jednak nie jestem pewna, czy to dobra kategoria (tu raczej oczekuje sie emocji), bardziej podchodzi mi pod tzw city-scape (polskie tlumaczenie jest znieznosne).
i w tej kategorii jestem jak najbardziej na tak!
Kompozycja sie podoba, w niej caly urok zdjecia :) Obrobka, kontrast zdjecia mi sie nie podoba, zwlaszcza na schodach.
Wg mnie kapitalne zdjęcia. Widziałem już chyba w 31maja ;)
Jest takie jakie ma byc :)
BSKraków
04-06-2010, 16:03
Dziękuje Wszystkim za komentarze i uwagi , niestety obróbkę zdjęć robię na laptopie a matryca jest bardzo słabiutka więc i obrobić coś konkretnie (dobrze) jest ciężko :(
Pozdrawiam
Bogdan
hackermuz
05-06-2010, 22:13
Bardzo fajne zdjęcie i nie wynika to z TWA jak to ostatnio można widzieć na forum. Fajna kompozycja zdjęcia i zdjęcie moim zdaniem rewelacyjne. Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie... O gustach się nie dyskutuje, moim zdaniem zdjęcie rewelacyjne.
downunder
05-06-2010, 22:17
Mnie też się podoba, a te mocne cienie dodają trzeciej przestrzeni temu zdjęcie. :D
Ależ smakowite zdjęcie bym przegapił! Bogdan -- przyjmij moje gratulacje...
Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie...
Stara prawda. Masz nazwisko -- jesteś zaje.isty. W każdym innym wypadku -- no cóż...
laki19851
09-06-2010, 20:28
Bardzo fajne zdjęcie i nie wynika to z TWA jak to ostatnio można widzieć na forum. Fajna kompozycja zdjęcia i zdjęcie moim zdaniem rewelacyjne. Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie... O gustach się nie dyskutuje, moim zdaniem zdjęcie rewelacyjne.
Ja również potwierdzam.