PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kasia

to
28-04-2010, 13:45
spontanicznie

D50 + N50/1.8

EDIT - brak zdjęcia na Flickr

mOSAd
28-04-2010, 15:10
Niestety uśmiech, wypisz, wymaluj, jak u mojej siostry, zatem nie mogę nic napisać, bo jestem nieobiektywny. :D

to
28-04-2010, 15:12
Niestety uśmiech, wypisz, wymaluj, jak u mojej siostry, zatem nie mogę nic napisać, bo jestem nieobiektywny. :D

hehehheehe :))) No to nie wiem, czy teraz dobrze o siostrze mówisz, czy nie :D

hanibal
28-04-2010, 15:32
kolor skory na nie
zasloniete oko 9 kadr na nie )
reszta ok :P

to
28-04-2010, 15:47
kolor skory na nie
zasloniete oko 9 kadr na nie )
reszta ok :P

Dzięki hanibal :)

A mógłbyś rozwinąć temat koloru skóry? Chodzi o to, że nie jest takiego samego kolor w każdym miejscu, czy w ogóle WB leży? Godzina była późna, słońce już w ostatnich minutach zachodu. Więc od lewej chłodne światło, a od prawej ostatnie promienie słońca...

madness
28-04-2010, 15:53
część skóry jest w chłodnej tonacji a część w ciepłej

to
28-04-2010, 15:56

ano. To był akurat spontaniczny strzał, a szkoda. Przydałaby się pewnie blenda z lewej...

Dzięki za wskazówki.

clusca
28-04-2010, 15:57

Dokladnie, cala prawa reka, ramie i pacha jest praktycznie sina, podczas gdy lewa strona modelki jest duuuzo cieplejsza, ale powod juz podales. Zreszta tlo za modelka rowniez jest zimne i mocno kontrastuje z "lewostronnie ciepla" postacia.
Poza tym jak juz Hanibal wspomnial - zasloniete oko na "nie".

to
28-04-2010, 16:01
Dokladnie, cala prawa reka, ramie i pacha jest praktycznie sina, podczas gdy lewa strona modelki jest duuuzo cieplejsza, ale powod juz podales. Zreszta tlo za modelka rowniez jest zimne i mocno kontrastuje z "lewostronnie ciepla" postacia.
Poza tym jak juz Hanibal wspomnial - zasloniete oko na "nie".

a widzisz... a ja bym w życiu nie pomyślał, że w ten sposób zasłonięte oko może dyskwalifikować...

Dzięki za ważne informacje! :)

clusca
28-04-2010, 16:19
a widzisz... a ja bym w życiu nie pomyślał, że w ten sposób zasłonięte oko może dyskwalifikować...

Dzięki za ważne informacje! :)

Nie napisalem, ze "dyskwalifikuje". Uzylem skrotu myslowego, aby wyrazic opinie, ze bardziej by mi zdjecie podchodzilo z okiem niezaslonietym ;)

A co do usmiechu, to mysle, ze mOSAd pisal o swojej siostrze bardzo pozytywnie ;) Usmiech kokietujacy, ujmujacy i widac, ze szczery :)