Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kasia

to
    Gość

Domyślnie Kasia

spontanicznie

D50 + N50/1.8

EDIT - brak zdjęcia na Flickr
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 20-05-2020 o 08:41 Powód: brak zdjęć z flickr

Domyślnie

Niestety uśmiech, wypisz, wymaluj, jak u mojej siostry, zatem nie mogę nic napisać, bo jestem nieobiektywny.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Niestety uśmiech, wypisz, wymaluj, jak u mojej siostry, zatem nie mogę nic napisać, bo jestem nieobiektywny.
    hehehheehe )) No to nie wiem, czy teraz dobrze o siostrze mówisz, czy nie

Domyślnie

kolor skory na nie
    zasloniete oko 9 kadr na nie )
    reszta ok :P
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    kolor skory na nie
    zasloniete oko 9 kadr na nie )
    reszta ok :P
    Dzięki hanibal

A mógłbyś rozwinąć temat koloru skóry? Chodzi o to, że nie jest takiego samego kolor w każdym miejscu, czy w ogóle WB leży? Godzina była późna, słońce już w ostatnich minutach zachodu. Więc od lewej chłodne światło, a od prawej ostatnie promienie słońca...

Domyślnie

część skóry jest w chłodnej tonacji a część w ciepłej

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madness Zobacz posta
    ano. To był akurat spontaniczny strzał, a szkoda. Przydałaby się pewnie blenda z lewej...

Dzięki za wskazówki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madness Zobacz posta
    Dokladnie, cala prawa reka, ramie i pacha jest praktycznie sina, podczas gdy lewa strona modelki jest duuuzo cieplejsza, ale powod juz podales. Zreszta tlo za modelka rowniez jest zimne i mocno kontrastuje z "lewostronnie ciepla" postacia.
    Poza tym jak juz Hanibal wspomnial - zasloniete oko na "nie".
    clusca
    Fufu X

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Dokladnie, cala prawa reka, ramie i pacha jest praktycznie sina, podczas gdy lewa strona modelki jest duuuzo cieplejsza, ale powod juz podales. Zreszta tlo za modelka rowniez jest zimne i mocno kontrastuje z "lewostronnie ciepla" postacia.
    Poza tym jak juz Hanibal wspomnial - zasloniete oko na "nie".
    a widzisz... a ja bym w życiu nie pomyślał, że w ten sposób zasłonięte oko może dyskwalifikować...

Dzięki za ważne informacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    a widzisz... a ja bym w życiu nie pomyślał, że w ten sposób zasłonięte oko może dyskwalifikować...

Dzięki za ważne informacje!
    Nie napisalem, ze "dyskwalifikuje". Uzylem skrotu myslowego, aby wyrazic opinie, ze bardziej by mi zdjecie podchodzilo z okiem niezaslonietym

A co do usmiechu, to mysle, ze mOSAd pisal o swojej siostrze bardzo pozytywnie Usmiech kokietujacy, ujmujacy i widac, ze szczery
    clusca
    Fufu X

Uprawnienia umieszczania postów