PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Łukasz

to
27-04-2010, 18:01
To jeszcze jednego kolesia dorzucę. Więcej facetów nie mam. Jak mnie nie zjedziecie zbyt mocno, to zacznę wrzucać kobitki ;)

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/04/4558189738_edd58a9f19_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3613/4558189738_edd58a9f19_o.jpg)

mOSAd
27-04-2010, 21:36
To jeszcze jednego kolesia dorzucę. Więcej facetów nie mam. Jak mnie nie zjedziecie zbyt mocno, to zacznę wrzucać kobitki ;)

To ja nie komentuję. :razz:

Żartowałem - nie jest źle. Ale ograniczę się do tego stwierdzenia. :D

to
28-04-2010, 09:33
To ja nie komentuję. :razz:

Żartowałem - nie jest źle. Ale ograniczę się do tego stwierdzenia. :D

heheehe, jak zobaczyłem pod swoim postem wpis autorstwa "mOSAd", to miałem już portki pełne. Chłopie, Ty zawsze tak po wszysktich jedziesz? Uffff... a mnie na dzień dobry oszczędziłeś :)

mOSAd
28-04-2010, 13:06
Chłopie, Ty zawsze tak po wszysktich jedziesz?
No niestety większość nie daje mi wyboru. ;)
Ale piszę też sporo ocen pochwalnych tam, gdzie moim zdaniem zdjęcia na to zasługują. Można poszukać na siłę, ale podziwiam co koffee robi z portretami dzieci, co wyczyniają mistrzucieczki w portrecie, stig tu i w reportażu, czy Phoenix i Czarodziej w glamourowym pokazie kobiecych wdzięków. Kiedyś jeszcze sailor coś w akcie pokazywał od czasu do czasu bardzo dobrego, ale chyba się chłopak rozpił tym winem... ;) W przyrodzie wypatruję zdjęć użytkownika guest1... I to tylko po jednej osobie na dział - by nie wymieniać tu za wiele. Jest też wiele prac, wzbudzających mój podziw, ale jest to tak mały odsetek na forum, że automatycznie giną te moje pochwalne oceny, w oceanie fotografii "Kandydatów na Mistrzów" - że użyję szachowego terminu.
Zatem spokojnie, jak zasłużysz, to usłyszysz też i ode mnie: "W porządku.", "Bardzo dobre.", "Rewelacja". :)

to
28-04-2010, 13:38
No niestety większość nie daje mi wyboru. ;)
Ale piszę też sporo ocen pochwalnych tam, gdzie moim zdaniem zdjęcia na to zasługują. Można poszukać na siłę, ale podziwiam co koffee robi z portretami dzieci, co wyczyniają mistrzucieczki w portrecie, stig tu i w reportażu, czy Phoenix i Czarodziej w glamourowym pokazie kobiecych wdzięków. Kiedyś jeszcze sailor coś w akcie pokazywał od czasu do czasu bardzo dobrego, ale chyba się chłopak rozpił tym winem... ;) W przyrodzie wypatruję zdjęć użytkownika guest1... I to tylko po jednej osobie na dział - by nie wymieniać tu za wiele. Jest też wiele prac, wzbudzających mój podziw, ale jest to tak mały odsetek na forum, że automatycznie giną te moje pochwalne oceny, w oceanie fotografii "Kandydatów na Mistrzów" - że użyję szachowego terminu.
Zatem spokojnie, jak zasłużysz, to usłyszysz też i ode mnie: "W porządku.", "Bardzo dobre.", "Rewelacja". :)

Na szczęście skala ocen krytyki nie jest binarna i oprócz 'kupa' lub 'miód' są jeszcze oceny pośrednie, na które wielu z nas może się załapać... Samych mistrzów to tutaj nigdy nie będzie, przecież nie o to chodzi :)
A co do wymienionych postaci, to faktycznie kojarzę Phoenixa, Czarodzieja, Stiga oczywiście jeszcze z dawnych forumowych dziejów... A PiotrF (sailor) tutaj prawie niewidzialny, ale chyba nadal tworzy :) Widziałem w innych miejscach jego robótki :) Ostatnio na ukrzyżowaną nagą parkę trafiłem :) Całkiem ciekawie :)