Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Łukasz

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    to
    Gość

Domyślnie Łukasz

To jeszcze jednego kolesia dorzucę. Więcej facetów nie mam. Jak mnie nie zjedziecie zbyt mocno, to zacznę wrzucać kobitki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    To jeszcze jednego kolesia dorzucę. Więcej facetów nie mam. Jak mnie nie zjedziecie zbyt mocno, to zacznę wrzucać kobitki
    To ja nie komentuję.

Żartowałem - nie jest źle. Ale ograniczę się do tego stwierdzenia.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    To ja nie komentuję.

Żartowałem - nie jest źle. Ale ograniczę się do tego stwierdzenia.
    heheehe, jak zobaczyłem pod swoim postem wpis autorstwa "mOSAd", to miałem już portki pełne. Chłopie, Ty zawsze tak po wszysktich jedziesz? Uffff... a mnie na dzień dobry oszczędziłeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Chłopie, Ty zawsze tak po wszysktich jedziesz?
    No niestety większość nie daje mi wyboru.
    Ale piszę też sporo ocen pochwalnych tam, gdzie moim zdaniem zdjęcia na to zasługują. Można poszukać na siłę, ale podziwiam co koffee robi z portretami dzieci, co wyczyniają mistrzucieczki w portrecie, stig tu i w reportażu, czy Phoenix i Czarodziej w glamourowym pokazie kobiecych wdzięków. Kiedyś jeszcze sailor coś w akcie pokazywał od czasu do czasu bardzo dobrego, ale chyba się chłopak rozpił tym winem... W przyrodzie wypatruję zdjęć użytkownika guest1... I to tylko po jednej osobie na dział - by nie wymieniać tu za wiele. Jest też wiele prac, wzbudzających mój podziw, ale jest to tak mały odsetek na forum, że automatycznie giną te moje pochwalne oceny, w oceanie fotografii "Kandydatów na Mistrzów" - że użyję szachowego terminu.
    Zatem spokojnie, jak zasłużysz, to usłyszysz też i ode mnie: "W porządku.", "Bardzo dobre.", "Rewelacja".

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    No niestety większość nie daje mi wyboru.
    Ale piszę też sporo ocen pochwalnych tam, gdzie moim zdaniem zdjęcia na to zasługują. Można poszukać na siłę, ale podziwiam co koffee robi z portretami dzieci, co wyczyniają mistrzucieczki w portrecie, stig tu i w reportażu, czy Phoenix i Czarodziej w glamourowym pokazie kobiecych wdzięków. Kiedyś jeszcze sailor coś w akcie pokazywał od czasu do czasu bardzo dobrego, ale chyba się chłopak rozpił tym winem... W przyrodzie wypatruję zdjęć użytkownika guest1... I to tylko po jednej osobie na dział - by nie wymieniać tu za wiele. Jest też wiele prac, wzbudzających mój podziw, ale jest to tak mały odsetek na forum, że automatycznie giną te moje pochwalne oceny, w oceanie fotografii "Kandydatów na Mistrzów" - że użyję szachowego terminu.
    Zatem spokojnie, jak zasłużysz, to usłyszysz też i ode mnie: "W porządku.", "Bardzo dobre.", "Rewelacja".
    Na szczęście skala ocen krytyki nie jest binarna i oprócz 'kupa' lub 'miód' są jeszcze oceny pośrednie, na które wielu z nas może się załapać... Samych mistrzów to tutaj nigdy nie będzie, przecież nie o to chodzi
    A co do wymienionych postaci, to faktycznie kojarzę Phoenixa, Czarodzieja, Stiga oczywiście jeszcze z dawnych forumowych dziejów... A PiotrF (sailor) tutaj prawie niewidzialny, ale chyba nadal tworzy Widziałem w innych miejscach jego robótki Ostatnio na ukrzyżowaną nagą parkę trafiłem Całkiem ciekawie

Uprawnienia umieszczania postów