Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na kolanach...
Nikonozaur
24-04-2010, 00:02
Zmaltretowane przez naturę i ludzi.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam.
Znakomite! Swietne.......!
Nikonozaur
24-04-2010, 00:59
Znakomite! Swietne.......!
Dzięki Grzesiu, namordowałem się chyba ze dwie godziny przy tej focie odpokutowując kiepskie warunki oświetleniowe.
Świetny pomysł i kadr. Troszkę brakuje mi tu kontrastu.
Świetny pomysł i kadr. Troszkę brakuje mi tu kontrastu.
camilos to wyreguluj sobie monitor, wszystkiego jest w dostatecznej ilości, bardziej kontrastowe zacznie swiecić
świetna fota :D
Niebo i górna czesc konara na duze tak. Sam dol dla mnie zbyt wyciagany.
Kadr jest dobry, ale faktycznie na samym konarze dodałbym kontrastu i dodatkowo wyostrzył ( sprawdzałem )
Grzegorz WO
24-04-2010, 01:22
Ciekawy kadr, ładnie pokazane. :)
goralikus
24-04-2010, 01:23
Na kolana powala to zdjecie, jest piekne.
Proac150
24-04-2010, 01:35
Pozamiatane.
Paablitos
24-04-2010, 05:12
Ciekawy kadr, ładnie pokazane. :)
Podpisze sie. Gratki.
No Andrzej, fota mega jest :-).
Niebo świetne, motyw świetny, tytuł świetny :-).
No może z dołu troszkę za dużo pociągnięte.
Ale wielkie graty. Widać, że światełko nie rozpieszczało, a czas poświęcony na obróbkę nie poszedł na marne :grin:.
tutaj widze ze pora dnia i brak slonca nie wplywa negatywnie na zdjecie lecz dodaje mu smaczku .
podoba mi sie
wojtek6308
24-04-2010, 08:53
Bardzo dobry kadr i wykonanie :-) .
Tu widać, że przemyślane podejście do całości pracy wychodzi na wielki plus, brak światła? żeby go nie było to nastałaby ciemność, zastane wykorzystane zostało na maksa, a obróbka pierwsza liga.
Pablo 77
24-04-2010, 11:52
Kadr jest dobry, ale faktycznie na samym konarze dodałbym kontrastu i dodatkowo wyostrzył ( sprawdzałem )
Jestem za:)
Trafiło Ci sie drzewo borregaard'a, równie ładnie z tej strony sie prezentuje...
Bardzo ladnie to zrobiles, Andy! Podoba mi sie bardzo :)
Rallynitros
24-04-2010, 14:05
ładny kadr i wykonanie świetne!
Nikonozaur
24-04-2010, 14:40
Dzięki chłopaki za ciepłe przyjęcie. Dołu jakoś szczególnie ciągnąć z mroku nie musiałem, raczej ograniczyłem się do wydobycia kolorów uważając by się nie posypały. I jestem zadowolony z efektu. ;)
swietny kadr! znakomicie!
borregaard
24-04-2010, 19:40
To musiało wyjść OK....:-D
Idealnie dobrany tytuł, bardzo fajny kadr. Uwielbiam takie fotografie - gratuluję po raz kolejny :)
Pozdrawiam.