Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Killarney - i wszystko jasne...
1
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/04/ejxuf6-1.jpg
źródło (http://i43.tinypic.com/ejxuf6.jpg)
2
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/04/1roydc-1.jpg
źródło (http://i40.tinypic.com/1roydc.jpg)
Ooooo byles w Killarney?!
Fajne foty ale na jedynce brakuje mi swiatla....dwojeczka swietna!
Dwójka to ci pięknie wyszła. :)
Nikonozaur
20-04-2010, 00:13
Za Grzegorzem, światełka mogłeś dać troszkę więcej na glebie jedynki, dwójka bez pytań. :D
Dwójka za poprzednikami świetna, acz... przyciąłbym 1cm lewej strony i może spróbował dołożyć jeszcze jedną ekspozycję na nową warstwę, żeby przepalenia (?) się pozbyć. Tak czy siak, jest fajnie :)
GUINNESSts
20-04-2010, 00:50
Widze, ze odlamane Sexi E sfociles na 1ce. Wyglada to dziwnie bo jak sie domyslam brudne od mulu i kurzu po pozarach w gorach. Dlatego 2ka wypada ciekawiej.
Widze, ze odlamane Sexi E sfociles na 1ce. Wyglada to dziwnie bo jak sie domyslam brudne od mulu i kurzu po pozarach w gorach. Dlatego 2ka wypada ciekawiej.
Dzwonilem do Ciebie Panie ;p Ale no answer :) Byłem niedaleko.
GUINNESSts
20-04-2010, 01:12
Dzwonilem do Ciebie Panie ;p Ale no answer :) Byłem niedaleko.
Oddzwanialem po zakupach. Domyslalem sie, ze jestes w poblizu. Daj znac wczesniej nastepnym razem.
Oddzwanialem po zakupach. Domyslalem sie, ze jestes w poblizu. Daj znac wczesniej nastepnym razem.
Rzeczywiscie, ale juz bylem w drodze do domu, w kazdym razie - na pewno jakos sie trzeba zgadac i wymienic doswiadczenia z kims bardziej "oświeconym" ode mnie :)
GUINNESSts
20-04-2010, 01:29
Rzeczywiscie, ale juz bylem w drodze do domu, w kazdym razie - na pewno jakos sie trzeba zgadac i wymienic doswiadczenia z kims bardziej "oświeconym" ode mnie :)
Bez przesady:) Najwazniejsze to wyrazac siebie i swoje odczucia chwili wzgledem przekazu. Fotografie probuje pokazywac podobnie jak poeta wiersz. Tak se wymyslilem. A oswiecic to Cie nie oswiece. Za malutki jestem:)
no to bede odmiencem podoba mi sie 2 za taki klimat po zachodzie
Grzegorz WO
20-04-2010, 21:32
1-ka za klimat, światło i wykonanie. Extra. :)
ostrytux
20-04-2010, 23:17
Obie bardzo ładne :)
Tak po aptekarsku ;)
Na jedynce posprzątałbym lewy dolny róg i dodałbym ok 1cm dołu.
Na dwójce powalczyłbym z przebłyskiem słońca i przyciąłbym 1cm lewej.
Obie świetne
Ale 2 lepsze ;)
Rewelka, i super klimacik :)
Tak po aptekarsku ;)
.
Czyli jak ? :) Tak na serio pytam, dzieki za komentarz, ale nurtujue mnie słowo "aptekarsko", no nie rozumiem go, może jestem jakiś ułomny :?
Czyli jak ? :) Tak na serio pytam, dzieki za komentarz, ale nurtujue mnie słowo "aptekarsko", no nie rozumiem go, może jestem jakiś ułomny :?
Serio???
Serio???
No serio - co znaczy okreslenie "aptekarsko" w kontekście oceny zdjecia ? :)
goralikus
21-04-2010, 03:36
Bardzo ladnie podoba sie.
Pablo 77
21-04-2010, 17:31
Jestem za dwójką:)
No miodzio. A ciekawe jak by to wyglądało w obiektywie naszych mistrzów "memłania".Pewnie też fajnie.
No miodzio. A ciekawe jak by to wyglądało w obiektywie naszych mistrzów "memłania".Pewnie też fajnie.
przy tych fajach.........no nie wiem........poruszone lodki sa malo urokliwe....przynajmniej dla mnie!
No dymu z faj to ja nie wiżu. Fakt, łódka może by się też memłała, ale drzewce chyba już nie.
No dymu z faj to ja nie wiżu. Fakt, łódka może by się też memłała, ale drzewce chyba już nie.
no to moze i "faje" by sie rozmazaly a drzewo nie ale zrobic takie zdjecie i nie spalic to juz wyzsza szklola jazdy.......widziales u ktoregos z "mistrzow" zdjecia pod takie swiatlo??
wojtek6308
21-04-2010, 21:13
Ładnie, zwłaszcza na 2 :-) .
Trafnie dobrany tytul :mrgreen: :)
Ladnie zaswiecilo, ciekawe warunki - wybieram nr 2 :D
P.S. Mam maly sentyment do tego miejsca ;) Zreszta chyba nie tylko ja... :p
Dwójka bardzo fajna :-). Z klimatem i eleganckim śiatełkiem.
Przyciąłbym tak po 1 cm góry i lewej strony. I szkoda, że ciutkę więcej dołu nie ma. Myślę, że kadr by na tym skorzystał :-).
Bartekkw
22-04-2010, 09:46
Biorę 2-ke. Ciekawie wyszło. Jedynka za ciemna i mniej ciekawa
borregaard
22-04-2010, 12:04
Dałeś "jazzu"..Świetnie,tak trzymaj.