Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Killarney - i wszystko jasne...

Domyślnie

Ooooo byles w Killarney?!
    Fajne foty ale na jedynce brakuje mi swiatla....dwojeczka swietna!

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Dwójka to ci pięknie wyszła.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Za Grzegorzem, światełka mogłeś dać troszkę więcej na glebie jedynki, dwójka bez pytań.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dwójka za poprzednikami świetna, acz... przyciąłbym 1cm lewej strony i może spróbował dołożyć jeszcze jedną ekspozycję na nową warstwę, żeby przepalenia (?) się pozbyć. Tak czy siak, jest fajnie

Domyślnie

Widze, ze odlamane Sexi E sfociles na 1ce. Wyglada to dziwnie bo jak sie domyslam brudne od mulu i kurzu po pozarach w gorach. Dlatego 2ka wypada ciekawiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Widze, ze odlamane Sexi E sfociles na 1ce. Wyglada to dziwnie bo jak sie domyslam brudne od mulu i kurzu po pozarach w gorach. Dlatego 2ka wypada ciekawiej.
    Dzwonilem do Ciebie Panie ;p Ale no answer Byłem niedaleko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dzwonilem do Ciebie Panie ;p Ale no answer Byłem niedaleko.
    Oddzwanialem po zakupach. Domyslalem sie, ze jestes w poblizu. Daj znac wczesniej nastepnym razem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Oddzwanialem po zakupach. Domyslalem sie, ze jestes w poblizu. Daj znac wczesniej nastepnym razem.
    Rzeczywiscie, ale juz bylem w drodze do domu, w kazdym razie - na pewno jakos sie trzeba zgadac i wymienic doswiadczenia z kims bardziej "oświeconym" ode mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Rzeczywiscie, ale juz bylem w drodze do domu, w kazdym razie - na pewno jakos sie trzeba zgadac i wymienic doswiadczenia z kims bardziej "oświeconym" ode mnie
    Bez przesady Najwazniejsze to wyrazac siebie i swoje odczucia chwili wzgledem przekazu. Fotografie probuje pokazywac podobnie jak poeta wiersz. Tak se wymyslilem. A oswiecic to Cie nie oswiece. Za malutki jestem

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów