Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pipe to Nowhere
Zupełnie nie mój styl ale mi się tak jakoś ręka omsknęła... :mrgreen: Pogody nie było, motywów nie było... generalnie nic nie było. Jeden, taki oto, kadr się dało zmontować
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img85.imageshack.us/i/41507043.jpg/)
Jak dla mnie trochę za dużo się dzieje na 1 planie.Ciekawe jakby ta rura wyszła centralnie w kwadracie.Pozdrawiam
jurek1906
19-04-2010, 17:12
Ciekawie wyszło.Intrygująca jest ta rura :)
Jak dla mnie trochę za dużo się dzieje na 1 planie.Ciekawe jakby ta rura wyszła centralnie w kwadracie.Pozdrawiam
Niestety ta rura skądś musiała wyjść. Wyszła spomiędzy kamieni dużych , małych i jeszcze mniejszych. Stąd nie ma idealnego porządku na pierwszym.
Centralnie była niestety kicha bo na lewo w kadr wchodziły już klify. I było tego zdecydowanie zbyt dużo. Choć przyznam że chciałbym mieć większe możliwości kadrowe
Al Koholik
19-04-2010, 17:21
Dobrze, że nie jest centralnie. Jest inaczej niż zawsze, a przy tym całkiem ciekawie.
Fajny motyw, dobrze pokazany...
Sylvester
19-04-2010, 18:13
o rzesz Ty nielocie :) !!! fajnie.... ja mojej ryrki jeszcze nie obrabiałem ...... hahaha :D
o rzesz Ty nielocie :) !!! fajnie.... ja mojej ryrki jeszcze nie obrabiałem ...... hahaha :D
Kto pierwszy ten lepszy :mrgreen:
Reanimacja watku :D :D Moze ktos cos jeszce napisze. generalnie to interesuje mnie jak sie widzi taka kolorystyka. Ostatnio jakosc sie sporo zdjec w takich tonacjach naogladalem i zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac. Dlatego tez budze watek - jakie sa Wasze odczucia w takowej kolorystyce?
borregaard
01-05-2010, 11:09
Kolor jest OK,jeśli miał być deko chodny.....
Dla mnie dobrze zrobione zdjęcie, takie jakich dużo teraz się robi jak zauważyłem (bo zawsze powtarzam, że w temacie krajobrazu jestem totalnym laikiem :)), czyli długi czas, kwadrat, wybrzeże, jakiś element statyczny i jasna, delikatna, stonowana obróbka :) Mi osobiście podoba się taki styl, wydaje mi się, że całkiem ładnie Ci to wyszło, może nie dostrzegam tutaj jakiegoś geniuszu, ale na pewno jest bardzo fajnie :D
Pozdrawiam
Piotrek :)
martinez
01-05-2010, 13:23
Dla mnie kolorek miodzie Strusiek! Fota jak najbardziej na tak, moje klimaty. Przemyślany kadr ze starannie dobrana ekspozycją :)