Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Pipe to Nowhere

Domyślnie Pipe to Nowhere

Zupełnie nie mój styl ale mi się tak jakoś ręka omsknęła... Pogody nie było, motywów nie było... generalnie nic nie było. Jeden, taki oto, kadr się dało zmontować

Domyślnie

Jak dla mnie trochę za dużo się dzieje na 1 planie.Ciekawe jakby ta rura wyszła centralnie w kwadracie.Pozdrawiam

Domyślnie

Ciekawie wyszło.Intrygująca jest ta rura

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urbik Zobacz posta
    Jak dla mnie trochę za dużo się dzieje na 1 planie.Ciekawe jakby ta rura wyszła centralnie w kwadracie.Pozdrawiam
    Niestety ta rura skądś musiała wyjść. Wyszła spomiędzy kamieni dużych , małych i jeszcze mniejszych. Stąd nie ma idealnego porządku na pierwszym.

Centralnie była niestety kicha bo na lewo w kadr wchodziły już klify. I było tego zdecydowanie zbyt dużo. Choć przyznam że chciałbym mieć większe możliwości kadrowe

Domyślnie

Dobrze, że nie jest centralnie. Jest inaczej niż zawsze, a przy tym całkiem ciekawie.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Fajny motyw, dobrze pokazany...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

o rzesz Ty nielocie !!! fajnie.... ja mojej ryrki jeszcze nie obrabiałem ...... hahaha
    Ostatnio edytowane przez Sylvester ; 19-04-2010 o 18:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    o rzesz Ty nielocie !!! fajnie.... ja mojej ryrki jeszcze nie obrabiałem ...... hahaha
    Kto pierwszy ten lepszy

Domyślnie

Reanimacja watku Moze ktos cos jeszce napisze. generalnie to interesuje mnie jak sie widzi taka kolorystyka. Ostatnio jakosc sie sporo zdjec w takich tonacjach naogladalem i zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac. Dlatego tez budze watek - jakie sa Wasze odczucia w takowej kolorystyce?

Domyślnie

Kolor jest OK,jeśli miał być deko chodny.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów