MariuszF
24-03-2010, 09:10
Serdecznie zapraszam do pobierania kolejnego wydania magazynu 5klatek.
Numer mozna pobrac tutaj: www.5klatek.pl
pozdrawiam, m.
Fajnie, ze znowu sie pojawil, i znowu jest co ogladac. Dzieki!
Fotoedycja na bardzo wysokim poziomie, wywiady bardzo sensowne -- kwintesencja tego, czego chcialby dowiedziec sie czytelnik, po obejrzeniu kazdego zestawu zdjec. Niemniej ciagle kuleje sklad:
-- Swis -- owszem -- nadaje sie do naglowkow, ale tekst ciagly, czyta sie juz naprawde zle. Nie lepiej niz napisany Arialem,
-- "Bekarty", "wdowy" i "sieroty",
-- dywizy miast myslnikow,
-- bardzo niejednorodne ulozenie tekstu w wersach (raz mocno zbite, innym razem bardzo rozstrzelone),
-- za male odstepy miedzy kolumnami,
-- monstrualne wciecia akapitowe,
-- dzielenie tekstu miedzy kolumnami, brak spacji po znakach interpunkcyjnych, powtorzenia tekstu,
-- niedopuszczalne przeniesienia do nastepnego wiersza jak w przypadku 1995 > r.
Publikacja o tak mocno wizualnej sztuce jaka jest fotografia, winna sie cechowac takze nad wyraz estetyczna oprawa. Nie twierdze, ze wytkniete bledy sa jakims koszmarem, ale jednak sa, a ich korekta naprawde nie zajmuje wiele czasu.
Kaczy_Grzmot
24-03-2010, 23:20
Bardzo dziękuję - przeczytałem i obejrzałem z przyjemnością! Kawał dobrej fotografii... :-)
cranium84
28-03-2010, 03:54
potwierdzam :) dużo dobrych zdjęć :-)
Rewelacja. Jest na co popatrzeć, szczególnie niektóre fotografie uliczne mnie urzekły.