Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    MariuszF
    Gość

Domyślnie 5klatek - nowy numer

Serdecznie zapraszam do pobierania kolejnego wydania magazynu 5klatek.
    Numer mozna pobrac tutaj: www.5klatek.pl

pozdrawiam, m.

Domyślnie

Fajnie, ze znowu sie pojawil, i znowu jest co ogladac. Dzieki!
    Fotoedycja na bardzo wysokim poziomie, wywiady bardzo sensowne -- kwintesencja tego, czego chcialby dowiedziec sie czytelnik, po obejrzeniu kazdego zestawu zdjec. Niemniej ciagle kuleje sklad:
    -- Swis -- owszem -- nadaje sie do naglowkow, ale tekst ciagly, czyta sie juz naprawde zle. Nie lepiej niz napisany Arialem,
    -- "Bekarty", "wdowy" i "sieroty",
    -- dywizy miast myslnikow,
    -- bardzo niejednorodne ulozenie tekstu w wersach (raz mocno zbite, innym razem bardzo rozstrzelone),
    -- za male odstepy miedzy kolumnami,
    -- monstrualne wciecia akapitowe,
    -- dzielenie tekstu miedzy kolumnami, brak spacji po znakach interpunkcyjnych, powtorzenia tekstu,
    -- niedopuszczalne przeniesienia do nastepnego wiersza jak w przypadku 1995 > r.

Publikacja o tak mocno wizualnej sztuce jaka jest fotografia, winna sie cechowac takze nad wyraz estetyczna oprawa. Nie twierdze, ze wytkniete bledy sa jakims koszmarem, ale jednak sa, a ich korekta naprawde nie zajmuje wiele czasu.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Bardzo dziękuję - przeczytałem i obejrzałem z przyjemnością! Kawał dobrej fotografii...

Domyślnie

Rewelacja. Jest na co popatrzeć, szczególnie niektóre fotografie uliczne mnie urzekły.

Uprawnienia umieszczania postów