Zobacz pełną wersję : Pewne sklepy OnLine - karty pamięci
takpoprostu
23-03-2010, 22:15
Witam, czy ktoś z Was może mi polecić użytkownika na Allegro lub jakiś sklep online gdzie zakupie karty CF Preteca ? Chodzi mi o pewny sklep lub użytkownika który sprzedaje oryginalne karty... Każdy wie jak to jest teraz z podróbkami.
Szukam czegoś pewnego...
Mariusz888
24-03-2010, 08:49
A nie po prostu każdy większy sprawdzony sklep foto który działa "nie od wczoraj"? ;) Przecież jest masa dobrych sklepów foto które już wyrobiły sobie markę... chociażby ImFoto z tytułowej strony, Fotozakupy.pl u których kupowałem masę razy, Fotorimex (też super), FotoNET, czy z Krakowa Fotopanorama, Fotoplus czy mniej znana ale super sklep - Digimania (jak ileś razy byłem to też widziałem tam karty Preteca o które pytasz) a sklep dosyć mało znany bo nastawiony bardziej na sprzedaż online ale też można oczywiście podjechać (wiem już że "jak po obiektyw Sigmy to tam") :) bielski Eltkom to trochę ściemniacze ale ogólnie też pozytywnie i nie mogę narzekać chociaż trzeba się przyzwyczaić że "będzie na jutro" oznacza "na za tydzień" ;).... o jeszcze E-oko mi się przypomniało... i tak można by wymieniać, a chociażby w tych sklepach ja np nie bałbym się kupować.... ;)