Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Domyślnie Pewne sklepy OnLine - karty pamięci

Witam, czy ktoś z Was może mi polecić użytkownika na Allegro lub jakiś sklep online gdzie zakupie karty CF Preteca ? Chodzi mi o pewny sklep lub użytkownika który sprzedaje oryginalne karty... Każdy wie jak to jest teraz z podróbkami.
    Szukam czegoś pewnego...

Domyślnie

A nie po prostu każdy większy sprawdzony sklep foto który działa "nie od wczoraj"? Przecież jest masa dobrych sklepów foto które już wyrobiły sobie markę... chociażby ImFoto z tytułowej strony, Fotozakupy.pl u których kupowałem masę razy, Fotorimex (też super), FotoNET, czy z Krakowa Fotopanorama, Fotoplus czy mniej znana ale super sklep - Digimania (jak ileś razy byłem to też widziałem tam karty Preteca o które pytasz) a sklep dosyć mało znany bo nastawiony bardziej na sprzedaż online ale też można oczywiście podjechać (wiem już że "jak po obiektyw Sigmy to tam") bielski Eltkom to trochę ściemniacze ale ogólnie też pozytywnie i nie mogę narzekać chociaż trzeba się przyzwyczaić że "będzie na jutro" oznacza "na za tydzień" .... o jeszcze E-oko mi się przypomniało... i tak można by wymieniać, a chociażby w tych sklepach ja np nie bałbym się kupować....
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Uprawnienia umieszczania postów