Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jeszcze lodka.....
Ostatnie przed urlopem zdjecie ktore chce pokazac......trzymam te lodke juz od dluzszego czasu i wacham sie czy pokazac......po bojach zwiazanych z obrobka.....postanowilem delikatnie podejsc do obrobki......praca kontrastem bez wyciagania z cieni......
Postaram sie wpadac w czasie urlopu na forum......ale tez postaram sie dorwac jakies typowo polskie kadry:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
I tę łódkę pokazałeś idealnie. Nie ma się do czego przyczepić. Do tego czysty kadr i z głową. Niebo też idealnie, bez pseudo bajerów tylko czysta natura w całej swej okazałości i idealnym świetle. Kolorystyka bardzo naturalna. Tu widać Duczka. Więc jednak warto było Ci marudzić.
catintheflat
07-03-2010, 14:59
Chciałbym umieć tworzyć takie obrazki ;-)
I tę łódkę pokazałeś idealnie. Nie ma się do czego przyczepić. Do tego czysty kadr i z głową. Niebo też idealnie, bez pseudo bajerów tylko czysta natura w całej swej okazałości i idealnym świetle. Kolorystyka bardzo naturalna. Tu widać Duczka. Więc jednak warto było Ci marudzić.
Ale tam nie bylo nadmiernego wyciagania z cieni.....tylko dwie ekspozycje......moze poprostu nie do konca dopracowane laczenie........wiem napewno ze wroce do tamtych prac bo warunki byly niesamowite a chce je miec dobrze wykonane.....;)
Podpisze sie! I tu łódka nie jest płaska jak w kilku ostatnich. Swietne!
Ale tam nie bylo nadmiernego wyciagania z cieni.....tylko dwie ekspozycje......moze poprostu nie do konca dopracowane laczenie........wiem napewno ze wroce do tamtych prac bo warunki byly niesamowite a chce je miec dobrze wykonane.....;)
Pamiętaj tylko, że nie warto katować choćby nawet dobrymi fotami ale bardzo zbliżonymi z jednego miejsca. Lepiej mieć jedno mega lub ewentualnie dwa zdjęcia i je światu pokazywać, wtedy ich wartość znacznie rośnie.
Pamiętaj tylko, że nie warto katować choćby nawet dobrymi fotami ale bardzo zbliżonymi z jednego miejsca. Lepiej mieć jedno mega lub ewentualnie dwa zdjęcia i je światu pokazywać, wtedy ich wartość znacznie rośnie.
Czlowiek uczy sie cale zycie......
poza tym nie mam zamiaru nikogo meczyc tymi zdjeciami ktore juz byly....;)
tormentol
07-03-2010, 15:09
Pikny klasyczny fot, pikny :)
(...) Tu widać Duczka. (...)
O tak :) Jest klarownie i naturalnie, w najlepszym tych słów znaczeniu. Świetny podział kadru.
No, no świetnie wyszlo, nie mam pytań.
Proac150
07-03-2010, 15:25
Świetna praca
Ładnie, ładnie, rzekłbym bardzo ładnie jest :)!
Dokladnie ..brak pytan !!!
Piekny kadr i swietne kolorki! Cud , miod i orzeszek :)
GUINNESSts
07-03-2010, 17:32
Ta jest naprawde gites!!! Swietna:)
Nikonozaur
07-03-2010, 18:42
Świetny przedurlopowy akord, pięknota nieskończona. :D
Znakomite. Swietna kolorystyka. Kolor lodki, pozolkle trawy w oddali, zolty zafarb chmurek.
Pozdrawiam
Czysty, klarowny kadr, bardzo ładnie :-)
wojtek6308
07-03-2010, 19:25
I to jest to :) , ładny kadr i kolorki.
No cóż, przyłączam sie ochów i achów - świetnie Ci to wyszło!!
P.S. Ładnie się "pożegnałeś" ;)
Pablo 77
07-03-2010, 21:22
Bardzo sympatycznie:)
ostrytux
07-03-2010, 21:52
Bardzo dobre.
Marudzenie o cieniach nie poszło na marne :twisted:
Bardzo dobra praca.
Jak dla mnie to wszystko jest super.
Kadr jest bardzo ładny. :)
Dolecialem, turbulencje byly ale jestem caly........jesssu jak wy tu macie zimno!
jurek1906
08-03-2010, 09:55
Pięknie to zrobiłeś,super kadr i klory miodzio :)
Bartekkw
08-03-2010, 12:05
Bomba - chyba najlepsze Twoje zdjęcie łódkowe. Bardzo się podoba
rewelacja! - mam nadzieję, że sam kiedyś będę mógł się pochwalić zdjęciami na takim poziomie :)
pozdrawiam