PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] The second side

Phoenix
16-11-2006, 16:54
...to wlasciwie dalsza czesc emocji:

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Pozdrowka
J.

Bartek Witek
16-11-2006, 21:56
Jestem na tak :)

Jest w tym zdjeciu cos co najbardziej lubie... nietypowe :)

Pozdrawiam

swiatlo
16-11-2006, 22:05
Wprawdzie już mam serdecznie dosyć zdjęć modelek to jednak to zdjęcie jest inne. I jest rzeczywiście wciągające.

OK, jednak się przyczepię. Otóż to zdjęcie byłoby dla mnie osobiście sto razy jeszcze bardziej atrakcyjne jakby modelka była mniej lalkowata. Czyli jakaś taka mniej Barbie. Jakaś bardziej interesująca sama z siebie...
Poza tym scena sugeruje kąpiel. Otóż po modelce tego nie widać. Jest ona wypacykowana jak do sesji studyjnej. Jakby była mniej wypacykowana i lalkowata, a bardziej mokra i naturalna, to zdjęcie byłoby cacko.

Czornyj
16-11-2006, 22:09
Śśśśliczne!!! Aczkolwiek ucieka troszkę w prawo, a szkoda... Ta dłoń w mocnym punkcie za bardzo dominuje, odwraca uwagę od twarzy.

swiatlo
16-11-2006, 22:16
Śśśśliczne!!! Aczkolwiek ucieka troszkę w prawo, a szkoda... Ta dłoń w mocnym punkcie za bardzo dominuje, odwraca uwagę od twarzy.

Poza tym jak napisałem ta dłoń w tym mocnym punkcie sama z siebie jest za bardzo "modelkowata". Te barbiowate paznokcie denerwują.

Jacek_Z
16-11-2006, 22:19
To trochę za bardzo zdjęcie dłoni.
Gdyby dziewczyna miała ciut bardziej odwróconą do nas twarz, byłoby mniej policzka.
Ale jest dobrze, interesująco.

PS. Ola się załamie. Co zdjęcie Moniki to są komentowane paznokcie

lukaszMM
16-11-2006, 22:20
a rząsy to chyba mają z 5cm :)

Vooda
16-11-2006, 23:31
Jesli chciales pokazac twarz, to dloń zbyt mocno dominuje. Jesli natomiast chciales pokazac dłoń to twarz zbyt mocno odwraca od niej uwage. :) Wszysko przez te mocne punkty. O istnieniu ich wiem od niedawna, ale diametralnie zmienily mój sposób myslenia/widzenia. Lalkowata to chyba zbyt mocno napisane. Jest taka, a nie inna - (dba o siebie). Moze taka wlasnie dziewczyne chcial pokazac nam Phoenix ? Podobaja mi się: pomysł i paznokcie.

Pozdrawiam Andrzej

Tordek
17-11-2006, 07:28
fajne.
tutaj sporo już powiedzieli a ja mam tak mieszane uczucia ze nie mogę się wysłowic xP

jarek76
17-11-2006, 08:49
Trochę słów krytyki było, ale ja muszę przyznać że mnie osobiście się podoba

Phoenix
17-11-2006, 10:22
Wprawdzie już mam serdecznie dosyć zdjęć modelek to jednak to zdjęcie jest inne. I jest rzeczywiście wciągające.

OK, jednak się przyczepię. Otóż to zdjęcie byłoby dla mnie osobiście sto razy jeszcze bardziej atrakcyjne jakby modelka była mniej lalkowata. Czyli jakaś taka mniej Barbie. Jakaś bardziej interesująca sama z siebie...
Poza tym scena sugeruje kąpiel. Otóż po modelce tego nie widać. Jest ona wypacykowana jak do sesji studyjnej. Jakby była mniej wypacykowana i lalkowata, a bardziej mokra i naturalna, to zdjęcie byłoby cacko.

...:) jest wypacykowana..bo zdjecie przy okazji sesji studyjne...choc naprawde nie wiem, jak to dostrzegles...w odbiciu jest przeciez tak niewyrazna...co do dloni..zdjecie ma obrazowac spojrzenie w glab siebie, natomiast dlon symbolizowac kontakt...czyli takie polaczenie..pogodzenie sie z samym soba..wiec jest tu wazna i dlatego w mocnym punkcie...zgadzam sie natomist z tym , ze moglem uzyc plytszej GO, niemniej dlon ladna jest wiec sie nie czepiajcie :lol:

Pozdrowka
J.

FunBoy
18-11-2006, 15:04
Za malo twarzy na zdjeciu, lub "za duzo dloni"... Bylby zupelnie inny odbior zdjecia, gdyby odbicie twarzy bylo wyrazniejsze... Dłoń niestety za bardzo zdominowala fotke...

M.Szabelski
18-11-2006, 23:11
Bardzo ciekawy pomysl.