Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: The second side

Domyślnie The second side

...to wlasciwie dalsza czesc emocji:

1.

Pozdrowka
    J.

Domyślnie

Jestem na tak

Jest w tym zdjeciu cos co najbardziej lubie... nietypowe

Pozdrawiam
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Wprawdzie już mam serdecznie dosyć zdjęć modelek to jednak to zdjęcie jest inne. I jest rzeczywiście wciągające.

OK, jednak się przyczepię. Otóż to zdjęcie byłoby dla mnie osobiście sto razy jeszcze bardziej atrakcyjne jakby modelka była mniej lalkowata. Czyli jakaś taka mniej Barbie. Jakaś bardziej interesująca sama z siebie...
    Poza tym scena sugeruje kąpiel. Otóż po modelce tego nie widać. Jest ona wypacykowana jak do sesji studyjnej. Jakby była mniej wypacykowana i lalkowata, a bardziej mokra i naturalna, to zdjęcie byłoby cacko.

Domyślnie

Śśśśliczne!!! Aczkolwiek ucieka troszkę w prawo, a szkoda... Ta dłoń w mocnym punkcie za bardzo dominuje, odwraca uwagę od twarzy.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Śśśśliczne!!! Aczkolwiek ucieka troszkę w prawo, a szkoda... Ta dłoń w mocnym punkcie za bardzo dominuje, odwraca uwagę od twarzy.
    Poza tym jak napisałem ta dłoń w tym mocnym punkcie sama z siebie jest za bardzo "modelkowata". Te barbiowate paznokcie denerwują.

Domyślnie

To trochę za bardzo zdjęcie dłoni.
    Gdyby dziewczyna miała ciut bardziej odwróconą do nas twarz, byłoby mniej policzka.
    Ale jest dobrze, interesująco.

PS. Ola się załamie. Co zdjęcie Moniki to są komentowane paznokcie
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

a rząsy to chyba mają z 5cm
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Talking

Jesli chciales pokazac twarz, to dloń zbyt mocno dominuje. Jesli natomiast chciales pokazac dłoń to twarz zbyt mocno odwraca od niej uwage. Wszysko przez te mocne punkty. O istnieniu ich wiem od niedawna, ale diametralnie zmienily mój sposób myslenia/widzenia. Lalkowata to chyba zbyt mocno napisane. Jest taka, a nie inna - (dba o siebie). Moze taka wlasnie dziewczyne chcial pokazac nam Phoenix ? Podobaja mi się: pomysł i paznokcie.

Pozdrawiam Andrzej

Domyślnie

fajne.
    tutaj sporo już powiedzieli a ja mam tak mieszane uczucia ze nie mogę się wysłowic xP
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

Domyślnie

Trochę słów krytyki było, ale ja muszę przyznać że mnie osobiście się podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów