Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] _._._
Witam,
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/03/okxs47-1.jpg
źródło (http://i47.tinypic.com/okxs47.jpg)
Dobra praca, choć może woda ciut za jasna. ;)
Co sie dzieje Radku?
Kolejna praca ze zbyt jasna woda, tym razem z lewej :twisted: Daje po oczach! :p
Poza tym jest bardzo dobrze! :D
Co sie dzieje Radku?
Kolejna praca ze zbyt jasna woda, tym razem z lewej :twisted: Daje po oczach! :p
Poza tym jest bardzo dobrze! :D
Kurcze obrabiam ostatnie zdjecia na lapku i widze, ze to jest blab. Chyba poczekam na normalnego kompa az odbiore z naprawy. Naprawde mi nic nie daje, z reszta ja tak lubie:-)
Ty juz wiesz co :mrgreen: :mrgreen:
Kurcze obrabiam ostatnie zdjecia na lapku i widze, ze to jest blab. Chyba poczekam na normalnego kompa az odbiore z naprawy. Naprawde mi nic nie daje, z reszta ja tak lubie:-)
W takim razie czekamy na kolejne wersje, obrobione na świeżo naprawionym sprzęcie ;) Założe sie, ze bedzie o niebo lepiej :D
W takim razie czekamy na kolejne wersje, obrobione na świeżo naprawionym sprzęcie ;) Założe sie, ze bedzie o niebo lepiej :D
Na moim lapku to chyba tylko gole babki da sie ogladac:mrgreen: Czekam na kompa, bo ten obecny klamie:-)
Ty juz wiesz co :mrgreen: :mrgreen:
dobre:mrgreen: Pewnie, ze wiem:mrgreen: Ja tak lubie:mrgreen:
jacek dr
03-03-2010, 20:29
Widze to tak:zbyt jasny dół wygladający jak kartka białego papieru,(czy był to celowy zabieg aby uwypuklic ,podkreslic te pale?),poprzez taką kontrastowośc ,niebo i jasny dół zbyt bardzo sie" gryzie" ze sobą,dodatkowo pdkreslając mocną linie horyzontu.Przykro mi ,ale do mnie nie przemawia.
Widze to tak:zbyt jasny dół wygladający jak kartka białego papieru,(czy był to celowy zabieg aby uwypuklic ,podkreslic te pale?),poprzez taką kontrastowośc ,niebo i jasny dół zbyt bardzo sie" gryzie" ze sobą,dodatkowo pdkreslając mocną linie horyzontu.Przykro mi ,ale do mnie nie przemawia.
Dlugie czas sa po to zeby podkreslic moty. Ja bardzo lubie takie kontrasty, mocne, dla niektorych / wiekszosci za mocne. Wrecz powiem, ze uwielbiam takie kontrasty i "gryzace" sie np wode i niebo.
Dzieki za komentarz:-)
Nikonozaur
03-03-2010, 20:58
No to jak lubisz takie jasne to się nie wypowiadam. :-D
Szlag by to ...
Dla takich zdjęć warto tu zaglądać.
Tylko ...
GDZIE TO @#$!! JEST ?!! :twisted:
Jest świetnie. Moje klimaty. Choć nie mam cierpliwości tak długo czekać ( i nie powiem co mi się zawsze wówczas chce hehehe).
Ale faktycznie tej bieli nieco za dużo. Bo poza tym jest ok :) .
Ty to jednak stara pierdoła jesteś :mrgreen:
U mnie za ciemno - u niego za jasno ...
Boshhh :twisted:
Ty to jednak stara pierdoła jesteś :mrgreen:
U mnie za ciemno - u niego za jasno ...
Boshhh :twisted:
:cool:
martinez
06-03-2010, 02:22
U mnie tyż jest jasno, i to bardzo :mrgreen:... co nie zmienia faktu że mi się taka wizja podoba... jak najbardziej... zastanawia mnie jeszcze czas, ile trzeba naświetlać fotę żeby coś takiego wyszło... :-)
U mnie tyż jest jasno, i to bardzo :mrgreen:... co nie zmienia faktu że mi się taka wizja podoba... jak najbardziej... zastanawia mnie jeszcze czas, ile trzeba naświetlać fotę żeby coś takiego wyszło... :-)
dzieki:-) Czas ekspozycji to chyba okolo 3min.
Szlag by to ...
Dla takich zdjęć warto tu zaglądać.
Tylko ...
GDZIE TO @#$!! JEST ?!! :twisted:
Jest świetnie. Moje klimaty. Choć nie mam cierpliwości tak długo czekać ( i nie powiem co mi się zawsze wówczas chce hehehe).
Hehe dzieki:-) Jakos podoba mi sie wizja bardzo jasnej wody i bardzo mocne kontrasty pomiedzy podloga, a niebem.
To jest Sopot - molo:-)
wojtek6308
06-03-2010, 11:30
Ładnie jest i podłoga w sam raz :) .