Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: _._._

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Dobra praca, choć może woda ciut za jasna.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Co sie dzieje Radku?
    Kolejna praca ze zbyt jasna woda, tym razem z lewej Daje po oczach!
    Poza tym jest bardzo dobrze!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Co sie dzieje Radku?
    Kolejna praca ze zbyt jasna woda, tym razem z lewej Daje po oczach!
    Poza tym jest bardzo dobrze!
    Kurcze obrabiam ostatnie zdjecia na lapku i widze, ze to jest blab. Chyba poczekam na normalnego kompa az odbiore z naprawy. Naprawde mi nic nie daje, z reszta ja tak lubie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Kurcze obrabiam ostatnie zdjecia na lapku i widze, ze to jest blab. Chyba poczekam na normalnego kompa az odbiore z naprawy. Naprawde mi nic nie daje, z reszta ja tak lubie
    W takim razie czekamy na kolejne wersje, obrobione na świeżo naprawionym sprzęcie Założe sie, ze bedzie o niebo lepiej
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    W takim razie czekamy na kolejne wersje, obrobione na świeżo naprawionym sprzęcie Założe sie, ze bedzie o niebo lepiej
    Na moim lapku to chyba tylko gole babki da sie ogladac Czekam na kompa, bo ten obecny klamie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ty juz wiesz co
    dobre Pewnie, ze wiem Ja tak lubie

Domyślnie

Widze to tak:zbyt jasny dół wygladający jak kartka białego papieru,(czy był to celowy zabieg aby uwypuklic ,podkreslic te pale?),poprzez taką kontrastowośc ,niebo i jasny dół zbyt bardzo sie" gryzie" ze sobą,dodatkowo pdkreslając mocną linie horyzontu.Przykro mi ,ale do mnie nie przemawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek dr Zobacz posta
    Widze to tak:zbyt jasny dół wygladający jak kartka białego papieru,(czy był to celowy zabieg aby uwypuklic ,podkreslic te pale?),poprzez taką kontrastowośc ,niebo i jasny dół zbyt bardzo sie" gryzie" ze sobą,dodatkowo pdkreslając mocną linie horyzontu.Przykro mi ,ale do mnie nie przemawia.
    Dlugie czas sa po to zeby podkreslic moty. Ja bardzo lubie takie kontrasty, mocne, dla niektorych / wiekszosci za mocne. Wrecz powiem, ze uwielbiam takie kontrasty i "gryzace" sie np wode i niebo.

Dzieki za komentarz

Domyślnie

No to jak lubisz takie jasne to się nie wypowiadam.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów