Zobacz pełną wersję : Podrasowany orlenik
Tomcio TB
02-03-2010, 22:40
Mój debiut , nie tylko w "motoryzacji ". Fotka z szufladki strzelona na Rajdzie Polski w Mikołajkach . Czekam na opinie...........
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/03/DSC_0072MJ3JPG-1.jpg
źródło (http://lh4.ggpht.com/_ckQA_nE_u2U/S32Xpu3olxI/AAAAAAAAANc/ABfbjCwJ1e0/s912/DSC_0072MJ3.JPG)
Mamy ocenić kadr czy umiejętności PSa?
Mamy ocenić kadr czy umiejętności PSa?
Obojętne to jest raczej bo jest kiepsko w obu tematach.
Nudna fota, a zmiana na BW z kolorem mega kiepski pomysł.
jimmijump
03-03-2010, 17:12
za Dyziek.
PabloF1fan
03-03-2010, 17:18
spoko teraz to ci sie moze podoba taka obrobka (bo na temat kadry to nie ma co dyskutowac), ale kiedys w przyszlosci spojrzysz na to zdjecie i powiesz: 'o matko boska' :)
tez tak mialem na samym poczatku.... zrobilem podobnie ale to jest zly pomysl ;)
Wreszcie jakaś cysterna, jak ta laska będzie jezdziła obok mnie to zmieniam pracodawce ;-)
kolorowanka jakaś czy co...? kosz!
jackrabbit
04-03-2010, 00:10
Wreszcie jakaś cysterna, jak ta laska będzie jezdziła obok mnie to zmieniam pracodawce ;-)
ale pusta wiec sie nie liczy :)
Temat zdjęcia jest całkiem ciekawy, ale lepiej uważaj z taką obróbką bo nikt z nikoniarzy i nie tylko tego nie lubi. Osoby postronne, które nie widziały nigdy PS czy jakiegokolwiek innego programu do obróbki mogą się zachwycić, bo jak to możliwe żeby tylko czerwień została a reszta bw???:P . Reszta raczej Cię zbluzga:) Pozdr!
Ryszawiec
04-03-2010, 17:53
"(...)Czekam na opinie..........." no to się doczekałeś ale pewnie spodziewałeś się czegoś innego :) niestety nie poszło ale tutejsi bywalcy mają rację.
ale pusta wiec sie nie liczy :)
Nic nie szkodzi i tak nie miał bym pewnie czasu załadować ;-)
A co do zdjęcia, to ilość wpisów świadczy o tym że jednak nie jest taka nudna.
Tomcio TB - fotografuj , eksperymentuj , bo nie myli się tylko ten który nic nie robi.
Temat zdjęcia jest całkiem ciekawy, ale lepiej uważaj z taką obróbką bo nikt z nikoniarzy i nie tylko tego nie lubi. Osoby postronne, które nie widziały nigdy PS czy jakiegokolwiek innego programu do obróbki mogą się zachwycić, bo jak to możliwe żeby tylko czerwień została a reszta bw???:P . Reszta raczej Cię zbluzga:) Pozdr!
Taka jest prawda. Osoby, które robią zdjęcia i je obrabiają, uznają taką obróbkę za słabą. Jest jedno ale. Dziewięćdziesiąt osób na sto będzie przychylnie oceniać te zdjęcie. Dlaczego? Bo nie zna się na fotografii? Prawdopodobnie, ale to, że się nie znają, wcale tych osób to nie obchodzi. Im się podoba i tyle.
A już myślałem że tego typu kwiatki się nie zdarzają :p
Tomcio TB
05-03-2010, 09:42
Dzięki Panowie i Panie za "opinie" i uwagi . Jak napisałem był to mój debiut ale , "fakin siet" chyba nieudany . Będę pracował dalej i próbował Was czymś zachwycić lub przymajmiej przyciągnąć uwagę. Pozdrawiam wszystkich......
No słabo. Kolorowanki osobiście uważam za "wiejski tuning" niczym aluminiowa lota na daewoo tico. Kadr przeciętny. Całość niczym nie ujmuje ciekawym.