Mój debiut , nie tylko w "motoryzacji ". Fotka z szufladki strzelona na Rajdzie Polski w Mikołajkach . Czekam na opinie...........
1.
Szukaj
Mój debiut , nie tylko w "motoryzacji ". Fotka z szufladki strzelona na Rajdzie Polski w Mikołajkach . Czekam na opinie...........
1.
Mamy ocenić kadr czy umiejętności PSa?
za Dyziek.
https://www.facebook.com/photoPJ
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
spoko teraz to ci sie moze podoba taka obrobka (bo na temat kadry to nie ma co dyskutowac), ale kiedys w przyszlosci spojrzysz na to zdjecie i powiesz: 'o matko boska'
tez tak mialem na samym poczatku.... zrobilem podobnie ale to jest zly pomysl![]()
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
Wreszcie jakaś cysterna, jak ta laska będzie jezdziła obok mnie to zmieniam pracodawce![]()
Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2
kolorowanka jakaś czy co...? kosz!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Temat zdjęcia jest całkiem ciekawy, ale lepiej uważaj z taką obróbką bo nikt z nikoniarzy i nie tylko tego nie lubi. Osoby postronne, które nie widziały nigdy PS czy jakiegokolwiek innego programu do obróbki mogą się zachwycić, bo jak to możliwe żeby tylko czerwień została a reszta bw???:P . Reszta raczej Cię zbluzgaPozdr!
"(...)Czekam na opinie..........." no to się doczekałeś ale pewnie spodziewałeś się czegoś innegoniestety nie poszło ale tutejsi bywalcy mają rację.
Skontaktuj się z nami