Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] La Catedral
Nie jestem pewien czy to bardziej kwalifikuje sie tu, czy do fotografii ulicznej. Tez z szuflady.
I tradycyjne pytanie, co do poprawki?
*
http://img138.imageshack.us/img138/9549/lacatedral2.jpg
Pzdr.
Inkognito
18-02-2010, 19:16
Zdecydowanie braknie mi tu polara...
No i szkoda, że ludzie z prawej tacy nieuporządkowani.
Gościu na środku mógłby być krok do przodu - bo babki przy menu - robią klimat.
Niestety nad ludźmi trzeba panować, bo potrafią zepsuć najlepszy nawet kadr - nie mówię, że tu specjalnie psują, ale mogłoby być znaaaacznie lepiej.
PS
Mam niedosyt podłogi ;)
Ładnie, brakuje mi jedynie przestrzeni, przynajmniej u dołu ulicy. :)
Polar.. masz na mysli okna na pietrze? Rzecz w tym, ze tak jak jest mi sie podoba. Chcialem, zeby bylo widac tam ludzi. Moze bledem jest, ze trzeba bylo sprobowac to zrobic to bardziej radykalnie i bardziej wygasic odbicia (o ile by sie to udalo, oczywiscie). Przyznam jednak, ze tak jak jest mi pasuje.
Masz racje. W ogole nie myslalem o tym jak "rozplanowac" przechodniow. Tam caly czas plynie rzeka ludzi. Probowalem jedynie zlapac chwile kiedy trafi sie jakas luka i bedzie widac wejscie. Przyznam jednak, ze rzeczywiscie, moglem poczekac az gosc z prawej zrobi 2-3 kroki.
Podlogi mi tez brakuje. Na mozliwosc powtorki, zeby poprawic to wszystko jednak sie poki co nie zanosi, niestety.
Inkognito
20-02-2010, 11:42
Podlogi mi tez brakuje. Na mozliwosc powtorki, zeby poprawic to wszystko jednak sie poki co nie zanosi, niestety.
Tak to już jest ;)