Nie jestem pewien czy to bardziej kwalifikuje sie tu, czy do fotografii ulicznej. Tez z szuflady.
I tradycyjne pytanie, co do poprawki?
*
Pzdr.
Szukaj
Nie jestem pewien czy to bardziej kwalifikuje sie tu, czy do fotografii ulicznej. Tez z szuflady.
I tradycyjne pytanie, co do poprawki?
*
Pzdr.
Zdecydowanie braknie mi tu polara...
No i szkoda, że ludzie z prawej tacy nieuporządkowani.
Gościu na środku mógłby być krok do przodu - bo babki przy menu - robią klimat.
Niestety nad ludźmi trzeba panować, bo potrafią zepsuć najlepszy nawet kadr - nie mówię, że tu specjalnie psują, ale mogłoby być znaaaacznie lepiej.
PS
Mam niedosyt podłogi![]()
Ładnie, brakuje mi jedynie przestrzeni, przynajmniej u dołu ulicy.![]()
Polar.. masz na mysli okna na pietrze? Rzecz w tym, ze tak jak jest mi sie podoba. Chcialem, zeby bylo widac tam ludzi. Moze bledem jest, ze trzeba bylo sprobowac to zrobic to bardziej radykalnie i bardziej wygasic odbicia (o ile by sie to udalo, oczywiscie). Przyznam jednak, ze tak jak jest mi pasuje.
Masz racje. W ogole nie myslalem o tym jak "rozplanowac" przechodniow. Tam caly czas plynie rzeka ludzi. Probowalem jedynie zlapac chwile kiedy trafi sie jakas luka i bedzie widac wejscie. Przyznam jednak, ze rzeczywiscie, moglem poczekac az gosc z prawej zrobi 2-3 kroki.
Podlogi mi tez brakuje. Na mozliwosc powtorki, zeby poprawic to wszystko jednak sie poki co nie zanosi, niestety.
Tak to już jestPodlogi mi tez brakuje. Na mozliwosc powtorki, zeby poprawic to wszystko jednak sie poki co nie zanosi, niestety.![]()
Skontaktuj się z nami