Zobacz pełną wersję : Kama;)
Szukam kogoś fajnego z Łodzi kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze jak robić dobre technicznie zdjęcia;))))
Coś czuję, że ten wątek to będzie hit :mrgreen:
stachu321
18-02-2010, 14:35
Coś czuję, że ten wątek to będzie hit :mrgreen:
hahaahh z ust mnie to wyjąłeś :mrgreen:
Edit.
Zapraszam do Bydgoszczy tudzież Poznania ;)
Kundzior
18-02-2010, 15:30
O kurde ale wyzwanie. hehe prowokacja normalnie :) Pewnie kawka bedzie wyjątkowo doskonała :)
Ja proponuję zacząć od literatury i aparatu w ręce, co Byś wiedziała o czym ten szczęsciarz będzie mówił, przy kawce;) A no tak i przy pokazywaniu:)
Aparat juz mam.. niedawno kupiłam swoją pierwszą lustrzaneczke;) A jeśli chodzi o literature to juz troche przeczytałam...;)
kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze...
ja jak zawsze w tego typu sprawach odsylam na www.canon-board.info . Nie zawiedziesz sie.
:mrgreen:
Aparat juz mam.. niedawno kupiłam swoją pierwszą lustrzaneczke;) A jeśli chodzi o literature to juz troche przeczytałam...;)
to teraz pozostaje Ci pilne sledzenie losow Majki (www.tvn.pl). Wiele mozesz sie nauczyc.
Warunkiem jest wytrwalosc, ale to podstawa fotografii.
R odsyłasz koleżankę na CB !! jak chłopaki z Łodzi wrócą z pracy i zajrzą na forum to Cię zlinczują :mrgreen: przyznaj się, to z zazdrości :-P
Michal_C
18-02-2010, 16:15
Kama ale wystartowałaś :(
Jak popatrzysz na forum to jest takie miejsce jak: grupy, grupy regionalne i Grupa KORAB. To jest grupa ludzi z łodzi. Napisz do administratora grupy z prośbą o dopisanie do niej.
Kolejno, jest tam wątek o spotkaniach sobotnich i poczytaj kiedy się ludzie spotykają. Przyjdź i reszta będzie prosta ::)).
Pozdrawiam
Miałem napisać to, co Michał - Kama, są grupy regionalne organizujące spotkania i plenery.
Nie wiem czemu tak ostro zareagowaliście.
Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
Może czegoś nie rozumiem...
Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
Może nikt tak naprawdę nie ma na temat fotografii nic ciekawego do powiedzenia? ;)
Może nikt tak naprawdę nie ma na temat fotografii nic ciekawego do powiedzenia? ;)
ehhh czornyj... jak Forest Gump... - on kazda historie podsumowywal "to wszystko co moge na ten temat powiedziec..."
:mrgreen:
Dawno temu, w odległej galaktyce byłem autorem roczników Foto i Video Kamery Świata. Po każdym wydaniu redakcję zasypywał deszcz telefonów, tudzież kartek pocztowych/listów z prośbami o spotkanie i możliwość porozmawiania o fotografii. Całkiem miło je wspominam. Wiele osób (ja na przykład) dużo szybciej uczy się podczas aktywnej rozmowy niż z podręczników.
Na szczęście są teraz grupy regionalne.
Miałem napisać to, co Michał - Kama, są grupy regionalne organizujące spotkania i plenery.
Nie wiem czemu tak ostro zareagowaliście.
Dziękuje AGresT;) Widać co niektórym wszystko kojarzy się z jednym!!! przykre!!!!;/
Kundzior
18-02-2010, 20:31
Jak z jednym?? Właśnie z dwojga!
Tak z jednym!! Ale co sie dziwić..trudne do ogarnięcia jest to, ze ktoś chce pogadać tak po prostu o fotografii?? Gdyby to napisał chłopak byloby oki ale jak juz dziewczyna to co niektórzy doszykują sie drugiego dna...tak jak powiedziałam przykre;/
Kundzior
18-02-2010, 21:10
Daj spokój toż to tylko żarty:) Gdybym był bliżej mógłbym śmiało z Tobą wypaść na jakąś kawę i plapla o fotografi.
stachu321
18-02-2010, 21:45
Tak z jednym!! Ale co sie dziwić..trudne do ogarnięcia jest to, ze ktoś chce pogadać tak po prostu o fotografii?? Gdyby to napisał chłopak byloby oki ale jak juz dziewczyna to co niektórzy doszykują sie drugiego dna...tak jak powiedziałam przykre;/
kamaa87 trochę dystansu. Pedofilów na tym forum naprawdę ze świecą szukać, a żarty są jak najbardziej wskazane. Jak się wdrożysz w specyfikę forum - zrozumiesz. Fotograf to artysta, a nie chłopak z ulicy, który za każdym razem stara się "ogarnąć" temat ;)
Spoko;) Z dystansem u mnie ok;)
Fotograf to artysta a nie chłopak z ulicy, który za każdym razem stara się "ogarnąć" temat ;)
swiete slowa .. a tych artystow nam przybywa wraz z wypuszczeniem kazdego kolejnego modelu dxx. wysyp szczegolnie duzy w okolicach swiat i komuni.
Tak z jednym!! Ale co sie dziwić..trudne do ogarnięcia jest to, ze ktoś chce pogadać tak po prostu o fotografii?? Gdyby to napisał chłopak byloby oki ale jak juz dziewczyna to co niektórzy doszukują sie drugiego dna...tak jak powiedziałam przykre;/
A o czym Ty pomyślałaś? Bo jakoś nie widzę tu dwuznacznych podtekstów...
barracuda
19-02-2010, 11:20
A o czym Ty pomyślałaś? Bo jakoś nie widzę tu dwuznacznych podtekstów...
No wiadomo, kobietom to ciągle tylko jedno w głowie:)
Spoko hehehe tak my cały czas o jednym;))) Skonczmy ten temat bo się zmęczyłam!!!;D