Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Kama;)

Domyślnie Kama;)

Szukam kogoś fajnego z Łodzi kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze jak robić dobre technicznie zdjęcia)))

Domyślnie

Coś czuję, że ten wątek to będzie hit
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Coś czuję, że ten wątek to będzie hit
    hahaahh z ust mnie to wyjąłeś

Edit.
    Zapraszam do Bydgoszczy tudzież Poznania
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

O kurde ale wyzwanie. hehe prowokacja normalnie Pewnie kawka bedzie wyjątkowo doskonała

Ja proponuję zacząć od literatury i aparatu w ręce, co Byś wiedziała o czym ten szczęsciarz będzie mówił, przy kawce A no tak i przy pokazywaniu
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Aparat juz mam.. niedawno kupiłam swoją pierwszą lustrzaneczke A jeśli chodzi o literature to juz troche przeczytałam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamaa87 Zobacz posta
    kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze...

ja jak zawsze w tego typu sprawach odsylam na www.canon-board.info . Nie zawiedziesz sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamaa87 Zobacz posta
    Aparat juz mam.. niedawno kupiłam swoją pierwszą lustrzaneczke A jeśli chodzi o literature to juz troche przeczytałam...

to teraz pozostaje Ci pilne sledzenie losow Majki (www.tvn.pl). Wiele mozesz sie nauczyc.
    Warunkiem jest wytrwalosc, ale to podstawa fotografii.

Domyślnie

R odsyłasz koleżankę na CB !! jak chłopaki z Łodzi wrócą z pracy i zajrzą na forum to Cię zlinczują przyznaj się, to z zazdrości
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Kama ale wystartowałaś
    Jak popatrzysz na forum to jest takie miejsce jak: grupy, grupy regionalne i Grupa KORAB. To jest grupa ludzi z łodzi. Napisz do administratora grupy z prośbą o dopisanie do niej.
    Kolejno, jest tam wątek o spotkaniach sobotnich i poczytaj kiedy się ludzie spotykają. Przyjdź i reszta będzie prosta :).

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-02-2010 o 11:14 Powód: pis. (to->do)
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Miałem napisać to, co Michał - Kama, są grupy regionalne organizujące spotkania i plenery.
    Nie wiem czemu tak ostro zareagowaliście.
    Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
    Może czegoś nie rozumiem...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów