Szukam kogoś fajnego z Łodzi kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze jak robić dobre technicznie zdjęcia)))
Szukaj
Szukam kogoś fajnego z Łodzi kto przy kawie powie mi troche o fotografii..nauczy czegoś, pokaze jak robić dobre technicznie zdjęcia)))
Coś czuję, że ten wątek to będzie hit![]()
Pozdrawiam Tomasz
O kurde ale wyzwanie. hehe prowokacja normalniePewnie kawka bedzie wyjątkowo doskonała
Ja proponuję zacząć od literatury i aparatu w ręce, co Byś wiedziała o czym ten szczęsciarz będzie mówił, przy kawceA no tak i przy pokazywaniu
![]()
Aparat juz mam.. niedawno kupiłam swoją pierwszą lustrzaneczkeA jeśli chodzi o literature to juz troche przeczytałam...
![]()
ja jak zawsze w tego typu sprawach odsylam na www.canon-board.info . Nie zawiedziesz sie.
![]()
侍
to teraz pozostaje Ci pilne sledzenie losow Majki (www.tvn.pl). Wiele mozesz sie nauczyc.
Warunkiem jest wytrwalosc, ale to podstawa fotografii.
侍
R odsyłasz koleżankę na CB !! jak chłopaki z Łodzi wrócą z pracy i zajrzą na forum to Cię zlinczująprzyznaj się, to z zazdrości
![]()
Pozdrawiam Tomasz
Kama ale wystartowałaś
Jak popatrzysz na forum to jest takie miejsce jak: grupy, grupy regionalne i Grupa KORAB. To jest grupa ludzi z łodzi. Napisz do administratora grupy z prośbą o dopisanie do niej.
Kolejno, jest tam wątek o spotkaniach sobotnich i poczytaj kiedy się ludzie spotykają. Przyjdź i reszta będzie prosta :).
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-02-2010 o 11:14 Powód: pis. (to->do)
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Miałem napisać to, co Michał - Kama, są grupy regionalne organizujące spotkania i plenery.
Nie wiem czemu tak ostro zareagowaliście.
Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
Może czegoś nie rozumiem...
Skontaktuj się z nami