Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Szarak
Slawek Wojtczak
15-02-2010, 21:03
Pokazywałem już kiedyś jedno zdjęcie z tego spotkania z zającem, a teraz przyszła pora na kolejne :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img709.imageshack.us/img709/9351/zajec.jpg)
Pozdrawiam
Szarak ładny, może to płeć piękna, bo się ukrył w fioletowych kwiatach:mrgreen:
szarak w tych kwiatkach moim zdaniem genialny :) i niedocenione zdjecie, bo pamietam pierwsza odsłone i bylem pewien ze zrobi wieksze wrazenie na forumowiczach...
pozdro
super pokazany w środowisku, bardzo się podoba
Znowu ten sympatyczny szarak, bardzo ładnie, jedynie trochę WB bym poprawiła, bo uszka bardzo w niebieski wpadają. :)
Kapitalnie w tych kwiatkach sie prezentuje.
pozdrawiam
Aż miło popatrzeć zimą na takie zdjęcia.
Też mi miło popatrzeć:), w ciągu roku tylko jednego widziałem i nie zdążyłem, więc takiego jegomościa nie mam:???:.
Slawek Wojtczak
16-02-2010, 20:31
w lato prawie codziennie kiedy jechałem do lasu widywałem zające, z czasem już wiedziałem nawet, gdzie można ich się spodziewać. wtedy posiadałem tylko 200mm, co było trochę za małe. Wtedy tylko dopuścił mnie na rozsądną odległość, pozwalającą zrobić przyzwoite zdjęcie. Natomiast od póżnej jesieni, widziałem tylko jednego szaraka i jednego lisa.
kopeniek
16-02-2010, 22:20
Piękny szarak, nietuzinkowy, pozdrawiam
Swietnie pokazany-brawo!
Pozdrawiam
Slawek Wojtczak
17-02-2010, 19:31
Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze. :-)
Widzę znajome zdjęcie :)
Przeglądałem twój dorobek i widzę, że ostro PRACUJESZ, następny konkurs za pasem wiec nie "sprzedawaj" wszystkich fotek mogą się przydać ;)
Slawek Wojtczak
21-03-2010, 13:00
Witaj tomajk!
A to jest akurat troche inne ujęcie od tamtego, ale z tego samego spotkania :-)
Coś tam sobie zostawiam na dysku, ale o ile się nie mylę to zdjęcia publikowane w necie mogą być. (?)
Teraz pod Golce jeżdżę. Miejscówa z dużym potencjałem (min. z tamtąd pochodzą te dziki, ale wychodzą jeszcze dwie chmary, nad którymi teraz pracuje ;-) )
A ty focisz coś ostatnio?
Pozdrawiam
Sławek
:) Foce foce, co prawda nie zwierzęta, ale roślinki ;)
Chyba na 40tkę jeździsz, czyli u mnie "za płotem" prawie, daniele kiedyś tam były mieszkańcami dawno nie byłem już tam, ale dziczki super wyszły, gratuluję.
Spoko z tą publikacją, ważne że zdjęcia twoje, na ten rok zapowiada się mocniejsza rywalizacja, ludzie się podjarali i pstrykają 4pory roku na maksa, oj będą emocje będą :D
borregaard
21-03-2010, 18:45
Nie tyle szarak co "okoliczności przyrody"....fajne..:D
jurek1906
21-03-2010, 18:46
Ładne,niebanale :)