Pokazywałem już kiedyś jedno zdjęcie z tego spotkania z zającem, a teraz przyszła pora na kolejne
Pozdrawiam
Szukaj
Pokazywałem już kiedyś jedno zdjęcie z tego spotkania z zającem, a teraz przyszła pora na kolejne
Pozdrawiam
Szarak ładny, może to płeć piękna, bo się ukrył w fioletowych kwiatach![]()
szarak w tych kwiatkach moim zdaniem genialnyi niedocenione zdjecie, bo pamietam pierwsza odsłone i bylem pewien ze zrobi wieksze wrazenie na forumowiczach...
pozdro
super pokazany w środowisku, bardzo się podoba
Znowu ten sympatyczny szarak, bardzo ładnie, jedynie trochę WB bym poprawiła, bo uszka bardzo w niebieski wpadają.![]()
Kapitalnie w tych kwiatkach sie prezentuje.
pozdrawiam
Aż miło popatrzeć zimą na takie zdjęcia.
Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.
Też mi miło popatrzeć, w ciągu roku tylko jednego widziałem i nie zdążyłem, więc takiego jegomościa nie mam
.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
w lato prawie codziennie kiedy jechałem do lasu widywałem zające, z czasem już wiedziałem nawet, gdzie można ich się spodziewać. wtedy posiadałem tylko 200mm, co było trochę za małe. Wtedy tylko dopuścił mnie na rozsądną odległość, pozwalającą zrobić przyzwoite zdjęcie. Natomiast od póżnej jesieni, widziałem tylko jednego szaraka i jednego lisa.
Piękny szarak, nietuzinkowy, pozdrawiam
Pozdrawiam! Irek
Skontaktuj się z nami