Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bez tytulu...
Sebastianito
07-02-2010, 17:04
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img502.imageshack.us/img502/928/88236849.jpg)
Ciagle szuflada....
Fajne:)
Więcej nie napisze bo mam troszeczkę podobnych kadrów z wybrzeża, tyle że ja nie umiem obrabiac w p-sie, a tobie to wychodzi znakomicie :)
Sebastianito
07-02-2010, 17:15
Fajne:)
Więcej nie napisze bo mam troszeczkę podobnych kadrów z wybrzeża, tyle że ja nie umiem obrabiac w p-sie, a tobie to wychodzi znakomicie :)
Uwierz mi, ze nie ma tu za wiele PS-a, w wiekszosci jest to wywolanie raw-a.
żółto-czarny
07-02-2010, 17:40
Przyjemne światło i barwy, jak dla mnie wszystko w kadrze jest we właściwych proporcjach :-D Tylko gdzie można znaleźć takie malownicze wybrzeże?
Uwierz mi, ze nie ma tu za wiele PS-a, w wiekszosci jest to wywolanie raw-a.
No to pięknie :)
Pamiętam jak kiedyś kupiłem DC, patrzę o ktoś z polski w gazecie.... :) to była chyba fotka z drzewkiem...
Podoba się dobry kadr i kolor :)
Sebastianito
07-02-2010, 18:11
No to pięknie :)
Pamiętam jak kiedyś kupiłem DC, patrzę o ktoś z polski w gazecie.... :) to była chyba fotka z drzewkiem...
Powiem szczerze, ze juz nie pamietam jakie zdjecia mialem publikowane, pogubilem sie....
Sebastianito
07-02-2010, 18:12
Tylko gdzie można znaleźć takie malownicze wybrzeże?
Lands End, Kornwalia, Wielka Brytania.
ladne bardzo
na zdjeciu pokoba mi sie kolorystyka i ta ostrosc w calym kadrze swietnie to razem wyglada
Jestem ciekaw, jakby wyglądało to z 2 cm większej góry, czytaj nieba o 2 cm więcej. Kolorki zwłaszcza wody miód malina takich nie widziałem jeszcze.
Swietne Seba! Tylko leci w lewo;-)
Bardzo przyjemny widoczek :)
Poza horyzontem bardzo dobra praca. Kadr tez dobry tymbardziej ze wcale tak latwo sie tam nie focilo :D .
Sebastianito
08-02-2010, 00:17
Zaraz po wystawieniu zdjecia zorientowalem sie, ze leci w lewo. Postanowilem sie nie odzywac, ale widze, ze nic nie umknie uwadze. Ciesze sie, ze sie podoba i poprawie sie w przyszlosci.
Klarownie, czyściutko i piekny kolorek, tak to ja lubie.
Nikonozaur
08-02-2010, 00:24
Leci bo leci, i tak wciągam całość. :-D
Pablo 77
08-02-2010, 00:27
Kadr i kolorystyka na duży plus:)