Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Bez tytulu...

Domyślnie Bez tytulu...

Ciagle szuflada....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Fajne
    Więcej nie napisze bo mam troszeczkę podobnych kadrów z wybrzeża, tyle że ja nie umiem obrabiac w p-sie, a tobie to wychodzi znakomicie
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maddnes Zobacz posta
    Fajne
    Więcej nie napisze bo mam troszeczkę podobnych kadrów z wybrzeża, tyle że ja nie umiem obrabiac w p-sie, a tobie to wychodzi znakomicie
    Uwierz mi, ze nie ma tu za wiele PS-a, w wiekszosci jest to wywolanie raw-a.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Przyjemne światło i barwy, jak dla mnie wszystko w kadrze jest we właściwych proporcjach Tylko gdzie można znaleźć takie malownicze wybrzeże?
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Uwierz mi, ze nie ma tu za wiele PS-a, w wiekszosci jest to wywolanie raw-a.
    No to pięknie

Pamiętam jak kiedyś kupiłem DC, patrzę o ktoś z polski w gazecie.... to była chyba fotka z drzewkiem...
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

Podoba się dobry kadr i kolor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maddnes Zobacz posta
    No to pięknie

Pamiętam jak kiedyś kupiłem DC, patrzę o ktoś z polski w gazecie.... to była chyba fotka z drzewkiem...
    Powiem szczerze, ze juz nie pamietam jakie zdjecia mialem publikowane, pogubilem sie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Tylko gdzie można znaleźć takie malownicze wybrzeże?
    Lands End, Kornwalia, Wielka Brytania.

Domyślnie

ladne bardzo

na zdjeciu pokoba mi sie kolorystyka i ta ostrosc w calym kadrze swietnie to razem wyglada

Domyślnie

Jestem ciekaw, jakby wyglądało to z 2 cm większej góry, czytaj nieba o 2 cm więcej. Kolorki zwłaszcza wody miód malina takich nie widziałem jeszcze.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów