Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Paliki
Dzisiejszy spacerek
http://img685.imageshack.us/img685/5798/kjm45201.jpg
Widać, że zima w pełni, śnieg fajnie wyszedł. Trochę błękit bym wzomcnił. Nie wiem, chyba lepiej gdyby cienie z palików były całe pokazane, trochę szerzej, ale to mz.
Widać, że zima w pełni, śnieg fajnie wyszedł. Trochę błękit bym wzomcnił. Nie wiem, chyba lepiej gdyby cienie z palików były całe pokazane, trochę szerzej, ale to mz.
Chciałem je zmieścić ale z jednej strony słońce w obiektyw wchodziło a z drugiej już brzeg mało ciekawy ;)
borregaard
04-02-2010, 18:07
No tak,nie ma się do czego przyczepić ,to i frekwencja marna.....szkoda tylko,że nikt nie zauważył,że na tej focie ktoś zrobił wszystko z głową...popatrzcie....:wink:
believer
04-02-2010, 19:57
Mnie się podoba również.Ładnie i spokojnie.Pierwszy plan z tymi cieniami bardzo ciekawie ujęty.
Bartekkw
04-02-2010, 21:29
Fota przemyślana i podoba mi się - ladnie się poukładało w kadrze. Zastanawiam się czy poziomy strzał nie byłby lepszy - nie obcięło by może wtedy cieni z lewej strony. Ładna kolorystyka, choć skromna :)
Fota przemyślana i podoba mi się - ladnie się poukładało w kadrze. Zastanawiam się czy poziomy strzał nie byłby lepszy - nie obcięło by może wtedy cieni z lewej strony. Ładna kolorystyka, choć skromna :)
Podpiszę się :).
Nikonozaur
04-02-2010, 21:53
Ładnie, spokojnie.
Proac150
04-02-2010, 23:08
Podoba się, nastrojowo, czysto i ładnie