Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Socjolog....
Czarodziej
25-01-2010, 18:20
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/01/2agn8g5-1.jpg
źródło (http://i45.tinypic.com/2agn8g5.jpg).... Prof .Paweł Śpiewak ...również nikoniarz :).... troche pracy :)
Leatherface
25-01-2010, 18:40
Wolałbym większą GO i może troszke jaśniej. Ale co ja sie znam ;) Podoba się i tak :)
Jest spoko, ale zarost to przeostrzyłeś.
czarujesz.... czarodzieju
dobra w ch..j fota
Nie podoba mi się sprowadzenie do B&W.Mapa gradientu?
Ta - dla mnie tez za bardzo sie wybija zarost... Kadrowanie do mniez do konca nie trafia - taki troche kwadrat na sile. Chyba niepotrzebnie - dziwnie wyglada obcieta dlon i czubek glowy. Choc nie jest to jakies razace.
Ale wyraz twarzy i spojrzenie sa dosc mocne.
Ogolnie - dla mnie interesujace zdjecie, a co do uwag to przeciez zawsze sie jakies znajda ;-)
Czarodziej
26-01-2010, 14:42
hmm uciolem z poziomu ale gora i dol nietknieta tak bylo zrobione :) zawsze sa jakies uwagi jakby ich nie bylo to dopiero popadlbym w samozachwyt:)))
Bardzo dobra fota, ale mogłeś po lewej stronie palca choć wyrównać z wyostrzaniem.
czarujesz.... czarodzieju
dobra w ch..j fota
nic sie dodać do tego nie da:)
podpisuję się pod tym :)
jak z analoga; i tak pewnie miało być. mocne i z charakterem. dobre
I znów Cię nie lubię :P :D
Miszcz!
Czarodziej
27-01-2010, 15:29
iso 1250 :) przy miernym swietle :)a ziarno czasem dobrze robi
Bartek Witek
27-01-2010, 16:59
Kolejna bardzo dobra fotografia Bartku :)
Świetny kontakt z fotografowaną osobą.
Amadeusz
27-01-2010, 23:54
Za mała głębia zdecydowanie. Mnie się nie podoba to zdjęcie, strasznie staro tu wyszedł i jakoś tak niekorzystnie... no chyba, że telewizja kłamie i gość faktycznie tak wygląda:-)
Jednym sie podoba innym nie. Mnie TAK.
wyczarowałeś bardzo dobry portrecik.
troche przeostrzone...kadr mogl byc szerszy.ale jak mowicie-czepianie sie.fotka piekna.zazdroszcze modela!++
ThomasZobl
28-01-2010, 22:00
Bardzo ciekawa fotografia.
Można się przyczepić ostrości palca przy ustach. Poza tym, świetna robota, twardo i wymownie, tak jak lubię. Jednym słowem, mocny portret męski.