Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Porażony
słońcem ;) Jak wszyscy wiemy, zdjęcia pod słońce to trudna sztuka (szczególnie kit`em, który robi paranormalną gwiazdkę ;) Ale kto nie próbuje, ten nie ma, więc prezentuję taką wizję Warmii pod słońce.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/01/DSC_6540-1.jpg
źródło (http://i498.photobucket.com/albums/rr348/erdetm/DSC_6540.jpg)
malasana
19-01-2010, 13:17
Technicznie bardzo ladnie, natomiast niezbyt mi pasuje tu w kadrze przecinajacy go plot. Niemniej jednak, udana bardzo proba mz.
Jestem fanatykiem tego płotu więc on tu po prostu musi być:) z resztą od zawsze fascynował mnie element drewnianego ogrodzenia w krajobrazie.
Jeżeli chodzi o kolor śniegu na podłodze - błagam o wybaczenie. Męczyłem się z tym ładnych parę chwil, żeby wyglądało naturalnie... :)
wojtek6308
19-01-2010, 13:32
Mnie się podoba :) z tym, że chyba dałbym nieco więcej luzu przed płotkiem a mniej nieba.
no i fajnie jest, nie trzeba bać się fot pod słońce - trzeba sobie tylko wypracować technikę mierzenia światła i z reguły mocno przymykać :-D
Do mnie to zdjęcia przemawia. Bdb sobie z nim poradziłeś.
Super ten płotek, tez mam do takich sentyment.
Ja też uwielbiam wplatanie płotów bądź też innych drewniaków w krajobraz :-)
Zdjęcie, które pokazałeś bardzo do mnie trafia, ładnie skomponowany kadr z ciekawym światłem :D
no fajnie......podoba sie!
Jest OK. Świeci ? Świeci ! Bo i przecież miało świecić :mrgreen:.
PeterWolf
19-01-2010, 17:57
Podoba się. I zdecydowanie z płotem - bez niego to już nie byłoby to.
Kupuję to zdjęcie, razem z tym płotem :) Bardzo przyjemnie to wygląda
borregaard
19-01-2010, 18:01
Dla mnie super...i światło, i kolor...:-D
GUINNESSts
19-01-2010, 21:39
Z plotkiem fajnie gra. Podoba sie.
Mi to wsio pasuje w kadrze... Ale nie tylko ;)
BDB kadr!
Pablo 77
19-01-2010, 22:55
Mnie się podoba :) z tym, że chyba dałbym nieco więcej luzu przed płotkiem a mniej nieba.
|Podpiszę się:)