Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Porażony

Domyślnie Porażony

słońcem Jak wszyscy wiemy, zdjęcia pod słońce to trudna sztuka (szczególnie kit`em, który robi paranormalną gwiazdkę Ale kto nie próbuje, ten nie ma, więc prezentuję taką wizję Warmii pod słońce.

Domyślnie

Technicznie bardzo ladnie, natomiast niezbyt mi pasuje tu w kadrze przecinajacy go plot. Niemniej jednak, udana bardzo proba mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jestem fanatykiem tego płotu więc on tu po prostu musi być z resztą od zawsze fascynował mnie element drewnianego ogrodzenia w krajobrazie.
    Jeżeli chodzi o kolor śniegu na podłodze - błagam o wybaczenie. Męczyłem się z tym ładnych parę chwil, żeby wyglądało naturalnie...

Domyślnie

Mnie się podoba z tym, że chyba dałbym nieco więcej luzu przed płotkiem a mniej nieba.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

no i fajnie jest, nie trzeba bać się fot pod słońce - trzeba sobie tylko wypracować technikę mierzenia światła i z reguły mocno przymykać

Domyślnie

Do mnie to zdjęcia przemawia. Bdb sobie z nim poradziłeś.
    D60 + S10-20, T55-200, 18-55 VR, Nissin Di622, kilka szkieł M42

Domyślnie

Super ten płotek, tez mam do takich sentyment.
    Kosiarka samojezdna + trąbka.

Domyślnie

Ja też uwielbiam wplatanie płotów bądź też innych drewniaków w krajobraz

Zdjęcie, które pokazałeś bardzo do mnie trafia, ładnie skomponowany kadr z ciekawym światłem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów