Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Staruszka
Madziulek
02-11-2006, 11:37
http://img209.imageshack.us/img209/1897/tunel4dt5.jpg
bdb
ladnie podpatrzone, fajnie perspektywa zagrala dzieki odpowiedniej wysokosci umieszczenia aparatu ma sie wrazenie jakby schody zmienialy sie w mur
spiritchaser
02-11-2006, 11:56
Bardzo fajne, naprawdę motyw robi wrażenie. Lekkie przepały nie psują ogólnie baaardzo pozytywnego wrażenia.
Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)
Niedzwiedz
02-11-2006, 15:59
:) no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce
Nikoforumowicz
02-11-2006, 16:08
Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
Madziulek się nam rozwija...
Madziulek
02-11-2006, 17:25
Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)
Niestety nie zastanawiałam się ...jak zobaczyłam tą staruszke idącą w strone tych schodów odrazu widziałam tak to zdjęcie
Myśle że kadr pionowy też mógłby byc ciekawy ,może następnym razem ;-)
:) no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce
chyba wiesz kto "zaszczepił "mi ten rodzaj fotografii obserwuje Mistrza na forum w tym temacie ;-)
Czekam na Twoje następne zdjęcia :-)
Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
Madziulek się nam rozwija...
Dziękuje za motywujący komentarz i wszystkim tu zebranym :-)
bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole
Niedzwiedz
03-11-2006, 09:24
no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat
Madziulek
03-11-2006, 10:19
bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole
Vuki ,masz racje mi też brakuje stopnia wyżej
no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat
bardzo ciekawy ,to prawda :-)
M.Szabelski
03-11-2006, 11:28
Dobre zdjęcie. Nie wiem, czy więcej schodów na górze jest tutaj potrzebne - dzięki temu, że ich nie ma, babcia zdaje się wychodzić z kadru i to buduje pewne napięcie. Fota jest nieostra, czy rozmyta trochę?
meliszipak
03-11-2006, 11:34
Bdf- bardzo fajna. Dorobić, wymurować, dostęplować schodów i będzie ekstra :)
pozdrawiam
No jeszcze tylko zjeżdżający wózek i mamy klasykę najwyższych lotów :)
Przyłączę się do pozostałych opinii, bardzo interesujące zdjęcie, i wręcz motywujące do poszukania miłej staruszki, w celu pomocy w niesieniu zakupów :)
Bdf- bardzo fajna. Dorobić, wymurować, dostęplować schodów i będzie ekstra :)
pozdrawiam
tylko czy po takim dorabianiu to jeszcze bedzie reporterka?
klonowi też się podoba, klon lubi takie ujęcia.
Madziulek
03-11-2006, 13:59
tylko czy po takim dorabianiu to jeszcze bedzie reporterka?
nie będe nic dorabiac :-)
Zdjęcie zostanie takie jakie jest
Jednym brakuje stopnia /stopni innym nie ,zdjęcie przyjeło się dobrze i odbierane jest prawidłowo ze stopniem czy nie niesie to "cos" i to jest najważniejsze :-)
Pozdrawiam serdecznie
Archangel
03-11-2006, 14:15
ładnie imho dałbym jej gdzie isc ucioł dół i wiecej góry :)