PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Staruszka

Madziulek
02-11-2006, 11:37
http://img209.imageshack.us/img209/1897/tunel4dt5.jpg

hicks
02-11-2006, 11:42
bdb
ladnie podpatrzone, fajnie perspektywa zagrala dzieki odpowiedniej wysokosci umieszczenia aparatu ma sie wrazenie jakby schody zmienialy sie w mur

spiritchaser
02-11-2006, 11:56
Bardzo fajne, naprawdę motyw robi wrażenie. Lekkie przepały nie psują ogólnie baaardzo pozytywnego wrażenia.

freefly
02-11-2006, 15:39
Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)

Niedzwiedz
02-11-2006, 15:59
:) no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce

Nikoforumowicz
02-11-2006, 16:08
Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
Madziulek się nam rozwija...

Madziulek
02-11-2006, 17:25
Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)

Niestety nie zastanawiałam się ...jak zobaczyłam tą staruszke idącą w strone tych schodów odrazu widziałam tak to zdjęcie
Myśle że kadr pionowy też mógłby byc ciekawy ,może następnym razem ;-)

:) no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce

chyba wiesz kto "zaszczepił "mi ten rodzaj fotografii obserwuje Mistrza na forum w tym temacie ;-)
Czekam na Twoje następne zdjęcia :-)

Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
Madziulek się nam rozwija...

Dziękuje za motywujący komentarz i wszystkim tu zebranym :-)

vuki
02-11-2006, 17:35
bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole

Niedzwiedz
03-11-2006, 09:24
no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat

Madziulek
03-11-2006, 10:19
bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole

Vuki ,masz racje mi też brakuje stopnia wyżej

no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat

bardzo ciekawy ,to prawda :-)

M.Szabelski
03-11-2006, 11:28
Dobre zdjęcie. Nie wiem, czy więcej schodów na górze jest tutaj potrzebne - dzięki temu, że ich nie ma, babcia zdaje się wychodzić z kadru i to buduje pewne napięcie. Fota jest nieostra, czy rozmyta trochę?

meliszipak
03-11-2006, 11:34
Bdf- bardzo fajna. Dorobić, wymurować, dostęplować schodów i będzie ekstra :)

pozdrawiam

konrat
03-11-2006, 11:37
No jeszcze tylko zjeżdżający wózek i mamy klasykę najwyższych lotów :)
Przyłączę się do pozostałych opinii, bardzo interesujące zdjęcie, i wręcz motywujące do poszukania miłej staruszki, w celu pomocy w niesieniu zakupów :)

hicks
03-11-2006, 11:46
Bdf- bardzo fajna. Dorobić, wymurować, dostęplować schodów i będzie ekstra :)

pozdrawiam
tylko czy po takim dorabianiu to jeszcze bedzie reporterka?

klon
03-11-2006, 11:53
klonowi też się podoba, klon lubi takie ujęcia.

Madziulek
03-11-2006, 13:59
tylko czy po takim dorabianiu to jeszcze bedzie reporterka?

nie będe nic dorabiac :-)

Zdjęcie zostanie takie jakie jest
Jednym brakuje stopnia /stopni innym nie ,zdjęcie przyjeło się dobrze i odbierane jest prawidłowo ze stopniem czy nie niesie to "cos" i to jest najważniejsze :-)

Pozdrawiam serdecznie

Archangel
03-11-2006, 14:15
ładnie imho dałbym jej gdzie isc ucioł dół i wiecej góry :)