Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Staruszka

Madziulek
    Gość

Domyślnie Końca nie ma..

Domyślnie

bdb
    ladnie podpatrzone, fajnie perspektywa zagrala dzieki odpowiedniej wysokosci umieszczenia aparatu ma sie wrazenie jakby schody zmienialy sie w mur
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

Bardzo fajne, naprawdę motyw robi wrażenie. Lekkie przepały nie psują ogólnie baaardzo pozytywnego wrażenia.

Domyślnie

Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
    Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)

Domyślnie

no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
    Madziulek się nam rozwija...
    D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
    Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)
    Niestety nie zastanawiałam się ...jak zobaczyłam tą staruszke idącą w strone tych schodów odrazu widziałam tak to zdjęcie
    Myśle że kadr pionowy też mógłby byc ciekawy ,może następnym razem

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce
    chyba wiesz kto "zaszczepił "mi ten rodzaj fotografii obserwuje Mistrza na forum w tym temacie
    Czekam na Twoje następne zdjęcia

Cytat Zamieszczone przez Nikoforumowicz Zobacz posta
    Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
    Madziulek się nam rozwija...
    Dziękuje za motywujący komentarz i wszystkim tu zebranym

Domyślnie

bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole

Domyślnie

no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole
    Vuki ,masz racje mi też brakuje stopnia wyżej

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat
    bardzo ciekawy ,to prawda

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów