Szukaj
bdb
ladnie podpatrzone, fajnie perspektywa zagrala dzieki odpowiedniej wysokosci umieszczenia aparatu ma sie wrazenie jakby schody zmienialy sie w mur
D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)
Bardzo fajne, naprawdę motyw robi wrażenie. Lekkie przepały nie psują ogólnie baaardzo pozytywnego wrażenia.
Mnie nigdy przepały nie przeszkadzają, ponieważ dodają zdjęciu autentyczności. Jesli fotka jest interesującą, to obroni się sama.
Zastanawiłaś się nad tym jakby zdjęcie wyglądało, gdyby kadr w chwili robienia zdjęcia był pionowy ( więcej schodów nad głową tej starszej pani)
no to mam widze pasionata ulicznych obrazkow na forum i to dosc aktywnego ! jutro ja cos wrzuce
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Ładne zdjęcie i dobrze dobrany tytuł.
Madziulek się nam rozwija...
D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów
Niestety nie zastanawiałam się ...jak zobaczyłam tą staruszke idącą w strone tych schodów odrazu widziałam tak to zdjęcie
Myśle że kadr pionowy też mógłby byc ciekawy ,może następnym razem
chyba wiesz kto "zaszczepił "mi ten rodzaj fotografii obserwuje Mistrza na forum w tym temacie
Czekam na Twoje następne zdjęcia
Dziękuje za motywujący komentarz i wszystkim tu zebranym![]()
bardzo fajne ale widzialbym jeden stopien wyzej nad glowa a mniej na dole
no no do chodzby zadowolenia mi duzo brakuje a co do mistrzostwa ! ale i tak fajnie !!!! to strasznie ciekawy temat
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami