Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimna Rzeka "Stour"
Sebastianito
20-12-2009, 21:15
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/354/e/4/Cold_river_by_SebastianKraus.jpg)
Do waszej oceny... jakos nie mam weny do zdjec.... a w glebi duszy wiem, ze musze nadal pstrykac aby doskonalic swoj warsztat... i co Ty na to powiesz?
krzysztofz24
20-12-2009, 21:26
Ja na to, ze mi sie podoba , kadrowo wszystko na miejscu-jest pierwszy plan,woda wyszla naprawde fajnie,niebo spoko. Dzieki tej wodzie fotka ma taki spokojny klimacik.
Podsumowujac ,fotka nie rzucila mnie na kolana;-),ale mi sie podoba, udane zdjecie.:-)
Mi się bardzo podoba - ładnie utrzymany klimat, kolorystyka bardzo do mnie trafia.
Al Koholik
20-12-2009, 21:34
To chyba mi się bardziej podoba, chociaż tamto ze słoneczkiem miało swój urok
Do waszej oceny... jakos nie mam weny do zdjec.... a w glebi duszy wiem, ze musze nadal pstrykac aby doskonalic swoj warsztat... i co Ty na to powiesz?
jaja sobie z tym pytaniem robisz?? przecierz widac odrazu ze super fota!
Stary balans bieli na swoim miejscu, ostrosc idealna (ogolic sie mozna), kolorki ze smakiem, ladny kadr.....czygo ty jeszcze chcesz??
ostrytux
20-12-2009, 22:17
Ładnie, czysto, kadr jak trzeba - gra gitara.
....czygo ty jeszcze chcesz??
Sebastiana zapewne chciałby landrynę :mrgreen:
Sebek - super zdjęcie, nie ma co marudzić, ja jeszcze musze potrenować zanim mi będa takie wychodzić :)
Nikonozaur
20-12-2009, 22:29
Prosto, czysto i schludnie, brawa dla tego pana. :mrgreen:
GUINNESSts
20-12-2009, 23:49
To jest to:) Motyw, plan, tlo:)
wszystko zostalo powiedziane , dodam tylko od siebie ,ze jest zajebiaszczo!
ladnie podzielona kompozycja, ladnie zamrozone niebo i woda. delikatnie. fajnie :)
I wszystko gra :)! Kadr, wieloplanowość, ładne kolorki i poprawna obróbka to jak ma być inaczej.
Podobuje się :-D!
zdjęcie super.
Mam dwa proste pytania .:
1 - jaki czas ?
2 - filtr szary czy bez ?
Sebastianito
21-12-2009, 20:49
zdjęcie super.
Mam dwa proste pytania .:
1 - jaki czas ?
2 - filtr szary czy bez ?
czas 45 sek, szara polowka 0.9 i pelny 1.2 polar, ISO 100 f/25
wiem ze te dwie biale kreski (piana) przy brzegu nie wygladaja na 45 sek ale one prawie sie nie ruszaly..
Dzieki za mile slowa.
Powiem szczerze, że ten kadr jakoś nie przekonuje o Twoim braku weny :)
Mi tu wszystko pasuje, jestem na tak!
P.S. Jak tam patrze na całośc, to aż mnie ciekawi, jakby prezentował się ten kadr w poziomie... :D