Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Zimna Rzeka "Stour"

Do waszej oceny... jakos nie mam weny do zdjec.... a w glebi duszy wiem, ze musze nadal pstrykac aby doskonalic swoj warsztat... i co Ty na to powiesz?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ja na to, ze mi sie podoba , kadrowo wszystko na miejscu-jest pierwszy plan,woda wyszla naprawde fajnie,niebo spoko. Dzieki tej wodzie fotka ma taki spokojny klimacik.
    Podsumowujac ,fotka nie rzucila mnie na kolana,ale mi sie podoba, udane zdjecie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Mi się bardzo podoba - ładnie utrzymany klimat, kolorystyka bardzo do mnie trafia.

Domyślnie

To chyba mi się bardziej podoba, chociaż tamto ze słoneczkiem miało swój urok
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta

Do waszej oceny... jakos nie mam weny do zdjec.... a w glebi duszy wiem, ze musze nadal pstrykac aby doskonalic swoj warsztat... i co Ty na to powiesz?
    jaja sobie z tym pytaniem robisz?? przecierz widac odrazu ze super fota!
    Stary balans bieli na swoim miejscu, ostrosc idealna (ogolic sie mozna), kolorki ze smakiem, ladny kadr.....czygo ty jeszcze chcesz??

Domyślnie

Ładnie, czysto, kadr jak trzeba - gra gitara.
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ....czygo ty jeszcze chcesz??
    Sebastiana zapewne chciałby landrynę
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Sebek - super zdjęcie, nie ma co marudzić, ja jeszcze musze potrenować zanim mi będa takie wychodzić

Domyślnie

Prosto, czysto i schludnie, brawa dla tego pana.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

To jest to Motyw, plan, tlo

Domyślnie

wszystko zostalo powiedziane , dodam tylko od siebie ,ze jest zajebiaszczo!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów