Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ta sama...
... z innej perspektywy i w kolorze - Drogheda Lighthouse.
Pozwoliłem sobie wrócić do tematu, który przedstawiał, nie tak dawno, kolega Al Koholik :)
ZAPRASZAM
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/2zykigy-1.jpg
źródło (http://i47.tinypic.com/2zykigy.jpg)
Pozdrawiam :)
GUINNESSts
07-12-2009, 16:54
Piekne:) Ciekawy klimat i mysle, ze dobrze zrobiles zostawiajac ten pas niebieskiego nieba u gory. I tak sobie jeszcze mysle, ze pewnie miales z tym dylemat.
(...) i mysle, ze dobrze zrobiles zostawiajac ten pas niebieskiego nieba u gory. I tak sobie jeszcze mysle, ze pewnie miales z tym dylemat.
Dobrze myślisz:D Wahalem sie, chcialem uciac troche gory - jednak decyzja zapadla: zostaje! :D
Jest pięknie tak jak jest. Delikatne barwy, budowa kadru, przestrzeń.
Wszystko gra :-D!
P.S. Jedynie co, to "2" bym wywalił :-D.
Rzadko widzę Twoje prace, za to mnóstwo komentarzy ;-) ale to zdjęcie jest dobre, podoba mi się, wszystko ładnie poukładane w kadrze :-)
Rzadko widzę Twoje prace, za to mnóstwo komentarzy ;-) (...)
Słuszna uwaga :) Widzisz, tak się składa, że jestem na forum od niedawna, na samym początku zaprezentowałem kilka kadrów - szału nie było... :p Wtedy stwierdziłem, że należy jeszcze trochę popracować (nadal tak jest) i lepiej chyba będzie przez jakiś czas przyglądać się pracy innych, lepszych ode mnie, a w efekcie gromadzić uwagi i wskazówki ;) Dzięki nim staram się komponować "z głową".
Co do komentarzy - no cóż, jak mi się coś podoba, mogę komuś pomóc - wtedy komentuję ;)
Mimo tego, że ostatnio przeżywam lekki "kryzys", to postaram się poprawić i prezentować więcej swoich prac, mam nadzieję, ze z tym samy, a może lepszym efektem niż TA :D
P.S. Dziękuję za odwiedziny i komentarze :D
bardzo ładna fotografia - gratki :-D swietne kolorki nieba i jego kolorystyczne odbicie na wodzie
wojtek6308
07-12-2009, 19:15
Ładnie Ci to wyszło :) kolorki bardzo dobre.
Proac150
07-12-2009, 21:58
Dobre jest, ładna kolorystyka
W zasadzie komentarz zdjęcia jest zbędny - koledzy już ocenili. Generalnie panowie to na Forum powinna powstać nowa grupa angielsko - irlandzka. Plenery do których macie możliwość dotrzeć powalają urodą która Wy perfekcyjnie pokazujecie. I jeszcze serdeczna prośba opisujcie dokładnie miejsca plenerów dla tych co ruszą waszymi śladami omijając oczywiście Dablin i Londyn.
pozdrawiam
Mariusz
Co tu pisac.......swietna fotografia!
Kolorki bardzo na plus, ładne zdjęcie. ;)
Pablo 77
08-12-2009, 01:00
Swietna fota.Kolorki mi pasują:)
Kapitalne.
Kadr, kolorystyka, światło.
Bardzo sie podoba
Sowulus12
08-12-2009, 18:05
Dobre!
Ciesze się, ze tym razem się podoba :)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komenty :D
Sebastianito
09-12-2009, 00:46
Osobiscie bym cos jescze pokrecil w tym zdjeciu.... Nie wiem co ale chyba bym rozjasnil dol i przyciemnil i skontrastowal gore.