... z innej perspektywy i w kolorze - Drogheda Lighthouse.
Pozwoliłem sobie wrócić do tematu, który przedstawiał, nie tak dawno, kolega Al Koholik
ZAPRASZAM
Pozdrawiam
Szukaj
... z innej perspektywy i w kolorze - Drogheda Lighthouse.
Pozwoliłem sobie wrócić do tematu, który przedstawiał, nie tak dawno, kolega Al Koholik
ZAPRASZAM
Pozdrawiam
PiekneCiekawy klimat i mysle, ze dobrze zrobiles zostawiajac ten pas niebieskiego nieba u gory. I tak sobie jeszcze mysle, ze pewnie miales z tym dylemat.
Jest pięknie tak jak jest. Delikatne barwy, budowa kadru, przestrzeń.
Wszystko gra!
P.S. Jedynie co, to "2" bym wywalił.
Rzadko widzę Twoje prace, za to mnóstwo komentarzyale to zdjęcie jest dobre, podoba mi się, wszystko ładnie poukładane w kadrze
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Słuszna uwagaWidzisz, tak się składa, że jestem na forum od niedawna, na samym początku zaprezentowałem kilka kadrów - szału nie było...
Wtedy stwierdziłem, że należy jeszcze trochę popracować (nadal tak jest) i lepiej chyba będzie przez jakiś czas przyglądać się pracy innych, lepszych ode mnie, a w efekcie gromadzić uwagi i wskazówki
Dzięki nim staram się komponować "z głową".
Co do komentarzy - no cóż, jak mi się coś podoba, mogę komuś pomóc - wtedy komentuję
Mimo tego, że ostatnio przeżywam lekki "kryzys", to postaram się poprawić i prezentować więcej swoich prac, mam nadzieję, ze z tym samy, a może lepszym efektem niż TA![]()
P.S. Dziękuję za odwiedziny i komentarze![]()
bardzo ładna fotografia - gratkiswietne kolorki nieba i jego kolorystyczne odbicie na wodzie
Ładnie Ci to wyszłokolorki bardzo dobre.
Pozdro. Wojtek
W zasadzie komentarz zdjęcia jest zbędny - koledzy już ocenili. Generalnie panowie to na Forum powinna powstać nowa grupa angielsko - irlandzka. Plenery do których macie możliwość dotrzeć powalają urodą która Wy perfekcyjnie pokazujecie. I jeszcze serdeczna prośba opisujcie dokładnie miejsca plenerów dla tych co ruszą waszymi śladami omijając oczywiście Dablin i Londyn.
pozdrawiam
Mariusz
Skontaktuj się z nami