Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Ta sama...

Domyślnie Ta sama...

... z innej perspektywy i w kolorze - Drogheda Lighthouse.

Pozwoliłem sobie wrócić do tematu, który przedstawiał, nie tak dawno, kolega Al Koholik

ZAPRASZAM

Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Piekne Ciekawy klimat i mysle, ze dobrze zrobiles zostawiajac ten pas niebieskiego nieba u gory. I tak sobie jeszcze mysle, ze pewnie miales z tym dylemat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    (...) i mysle, ze dobrze zrobiles zostawiajac ten pas niebieskiego nieba u gory. I tak sobie jeszcze mysle, ze pewnie miales z tym dylemat.
    Dobrze myślisz Wahalem sie, chcialem uciac troche gory - jednak decyzja zapadla: zostaje!
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jest pięknie tak jak jest. Delikatne barwy, budowa kadru, przestrzeń.
    Wszystko gra !

P.S. Jedynie co, to "2" bym wywalił .

Domyślnie

Rzadko widzę Twoje prace, za to mnóstwo komentarzy ale to zdjęcie jest dobre, podoba mi się, wszystko ładnie poukładane w kadrze
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Rzadko widzę Twoje prace, za to mnóstwo komentarzy (...)
    Słuszna uwaga Widzisz, tak się składa, że jestem na forum od niedawna, na samym początku zaprezentowałem kilka kadrów - szału nie było... Wtedy stwierdziłem, że należy jeszcze trochę popracować (nadal tak jest) i lepiej chyba będzie przez jakiś czas przyglądać się pracy innych, lepszych ode mnie, a w efekcie gromadzić uwagi i wskazówki Dzięki nim staram się komponować "z głową".
    Co do komentarzy - no cóż, jak mi się coś podoba, mogę komuś pomóc - wtedy komentuję
    Mimo tego, że ostatnio przeżywam lekki "kryzys", to postaram się poprawić i prezentować więcej swoich prac, mam nadzieję, ze z tym samy, a może lepszym efektem niż TA

P.S. Dziękuję za odwiedziny i komentarze
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

bardzo ładna fotografia - gratki swietne kolorki nieba i jego kolorystyczne odbicie na wodzie

Domyślnie

Ładnie Ci to wyszło kolorki bardzo dobre.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

W zasadzie komentarz zdjęcia jest zbędny - koledzy już ocenili. Generalnie panowie to na Forum powinna powstać nowa grupa angielsko - irlandzka. Plenery do których macie możliwość dotrzeć powalają urodą która Wy perfekcyjnie pokazujecie. I jeszcze serdeczna prośba opisujcie dokładnie miejsca plenerów dla tych co ruszą waszymi śladami omijając oczywiście Dablin i Londyn.
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów