PDA

Zobacz pełną wersję : Bmw m5

matizq
26-11-2009, 16:56
Pierwszy raz pokazuje tutaj swoje dokonania, więc narazie tylko jedno zdjęcie :)
Możecie się czepiać tej taśmy przed autem, ale... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. I jeszcze ciasnego kadru, ale nie kadrowałem tego, taka fote zrobiłem, mój błąd :oops:
Proszę o krytykę :)

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Z pozdrowieniami
niepełnoletni fotoamator :mrgreen:

Gusioo
26-11-2009, 17:16
Fajna, choć ta taśma faktycznie przeszkadza.

To pisałem ja: amator ;)

hallucinogen
26-11-2009, 17:25
rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..." ;)

matizq
26-11-2009, 18:35
rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..." ;)

Nie będę się chwalił i wywyższał, bo jestem tu nowy, ale M5 nie robi na mnie aż takiego dużego wrażenia
Nie kadrowałem tego, mialem na mysli ze tego nie edytowałem na PC(chodzi o kadrowanie), nie przerabiałem, poprostu nie kadrowałem, nie umiem tego prościej wyjaśnić :)

Dzięki za komenty

Gusioo
26-11-2009, 18:40
To zdjęcie zrobiłeś "na stojąco"? Moim zdaniem lepiej byłoby gdybyś przyklęknął, ale to moje zdanie, ja też jestem początkujący :)

-bob-
26-11-2009, 19:45
na Twoim miejscu, przed umieszczeniem pierwszych zdjęć podpatrzyłbym u innych w jaki sposób pokazać ładnie samochód, bo to co ty pokazałeś, to zostawię bez komentarza

Dyziek
26-11-2009, 23:15
Ogólnie mówiąc - ogladaj prace innych,ucz się, podgladaj i nie wrzucaj takich jak ta:)

durom
27-11-2009, 09:48
Zwykły pstryk. Powinien wylądować w koszu a nie na forum. Sorki. Próbuj dalej.

IaceQ
27-11-2009, 20:44
na minus: ciasny kadr, taśma i ogólny "przekaz".
na plus: ogólnie jakość, światło i bardzo ciekawy kontrast, bez przepaleń i czarnych plam. Strzelam w ciemno że ciekawy wykresik byłby z oryginału tej fotki. :)

DarekD80
27-11-2009, 21:03
Mogłeś zastosować Go żeby rozmyć nieciekawe tło. I trochę kiepsko wycięte, taśma to w ogóle porażka. A auto super, ale tu się ocenia zdjęcia nie auta!

Jarod
27-11-2009, 23:56
BMW jak BMW...

Choć samochody lubię, M5 to wedlug mnie kawał maszyny to zdjęcia zupełnie nie przemawia. Tak po prostu strzelona fotka. Nic nie wnosi..

Jarod