Zobacz pełną wersję : Bmw m5
Pierwszy raz pokazuje tutaj swoje dokonania, więc narazie tylko jedno zdjęcie :)
Możecie się czepiać tej taśmy przed autem, ale... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. I jeszcze ciasnego kadru, ale nie kadrowałem tego, taka fote zrobiłem, mój błąd :oops:
Proszę o krytykę :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Z pozdrowieniami
niepełnoletni fotoamator :mrgreen:
Fajna, choć ta taśma faktycznie przeszkadza.
To pisałem ja: amator ;)
hallucinogen
26-11-2009, 17:25
rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..." ;)
rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..." ;)
Nie będę się chwalił i wywyższał, bo jestem tu nowy, ale M5 nie robi na mnie aż takiego dużego wrażenia
Nie kadrowałem tego, mialem na mysli ze tego nie edytowałem na PC(chodzi o kadrowanie), nie przerabiałem, poprostu nie kadrowałem, nie umiem tego prościej wyjaśnić :)
Dzięki za komenty
To zdjęcie zrobiłeś "na stojąco"? Moim zdaniem lepiej byłoby gdybyś przyklęknął, ale to moje zdanie, ja też jestem początkujący :)
na Twoim miejscu, przed umieszczeniem pierwszych zdjęć podpatrzyłbym u innych w jaki sposób pokazać ładnie samochód, bo to co ty pokazałeś, to zostawię bez komentarza
Ogólnie mówiąc - ogladaj prace innych,ucz się, podgladaj i nie wrzucaj takich jak ta:)
Zwykły pstryk. Powinien wylądować w koszu a nie na forum. Sorki. Próbuj dalej.
na minus: ciasny kadr, taśma i ogólny "przekaz".
na plus: ogólnie jakość, światło i bardzo ciekawy kontrast, bez przepaleń i czarnych plam. Strzelam w ciemno że ciekawy wykresik byłby z oryginału tej fotki. :)
DarekD80
27-11-2009, 21:03
Mogłeś zastosować Go żeby rozmyć nieciekawe tło. I trochę kiepsko wycięte, taśma to w ogóle porażka. A auto super, ale tu się ocenia zdjęcia nie auta!
BMW jak BMW...
Choć samochody lubię, M5 to wedlug mnie kawał maszyny to zdjęcia zupełnie nie przemawia. Tak po prostu strzelona fotka. Nic nie wnosi..
Jarod