Zobacz pełną wersję : Mala solenizantka
myfriend
28-10-2009, 17:39
Ostatnio mialam okazje robic zdjecia studyjne malej, rocznej dziewczynce...wszelkie uwagi mile widziane :)
Obrobka jak sami zobaczycie jest rozna, ale to moja wizja co do kazdego zdjecia :D
EDIT - BRAK ZDJĘĆ, autorce wygasł hosting
Pozdrawiam
Tomek Konopka
28-10-2009, 20:06
Wszystkie fantastyczne , jedynka może deczko za ciasno ;) a 5 środkowa jest wspaniała:-D
Madlenne
28-10-2009, 21:49
Podoba mi się 4.
Ale drażni mnie to, że np. na zdjęciu 5 dziewczynka nie ma majteczek chociażby.
myfriend
28-10-2009, 22:10
Wszystkie fantastyczne , jedynka może deczko za ciasno ;) a 5 środkowa jest wspaniała:-D
Dziekuje :D
Podoba mi się 4.
Ale drażni mnie to, że np. na zdjęciu 5 dziewczynka nie ma majteczek chociażby.
Brak odzienia byl wlasnie zyczeniem mamy dziewczynki...mysle, ze tutaj golizna az tak nie drazni, widzialam wiele fotek malych dzieci "in the nuddy" :D i sa calkiem ok...ale dzieki za ocene :)
skulinski
28-10-2009, 22:42
dla mnei tylko 5. moze to mocne co powiem, ale takie kolorowe ustawianki jak pierwsze 4 kojarza mi sie z witryną wiekszosci zakładów foto poprzedniej epoki :) 5 z kolei to zestaw naturalnych zdjec, radosnych, widac emocje! są świetne .. .zdecydowanie wole to niż sztuczne scenki .. i te straszne tła ;)
nie skreslam jednak żadnego, bo urocza modelka wszystko wynagradza ;)
myfriend
28-10-2009, 23:02
... moze to mocne co powiem, ale takie kolorowe ustawianki jak pierwsze 4 kojarza mi sie z witryną wiekszosci zakładów foto poprzedniej epoki :) .. i te straszne tła ;)
Nic nie szkodzi- kazdy niech sie wypowie, bo po to sa te zdjecia tutaj zamieszczone.
Wracajac do tematu, to aranzacja byla zaplanowana w takie kolorystyce, tzn rodzice taka sobie zazyczyli ( przynoszac ze soba rozne tego typu gadzety).
Czy z "poprzedniej epoki" - nie sadze, bo inaczej nikt by o takie nie pytal, a tutaj ewidentnie bylo takie zyczenie:D
No coz sa rozne gusta dlatego ja zrobilam zdjecia w tak roznej aranzacji, poczawszy od "strasznych tel" po zwykle jak na zlepce nr5.
Dzieki za komentarz:)
Wszystkie bardzo ładne.
Jednak moim faworytem jest 4 (za ciepłe kolory i naturalność).
P.S. A co dziewczynka robi temu misiu?
Pozdrawiam.
Dla mnie również 5 (jako całość). Obórbka bardzo przyjemna w odbiorze.
Wszystkie super...a le 3 naj... mz
myfriend
29-10-2009, 12:33
Wszystkie bardzo ładne.
Jednak moim faworytem jest 4 (za ciepłe kolory i naturalność).
P.S. A co dziewczynka robi temu misiu?
Pozdrawiam.
Dziekuje...a co do misia, to nie wiem co mu robila, ale chyba probowala go z krzeselka sciagnac :D
Dla mnie również 5 (jako całość). Obórbka bardzo przyjemna w odbiorze.
Dziekuje ...ciesze sie, ze zdj sie podobaja :)
Wszystkie super...a le 3 naj... mz
Dzieki...mnie rowniez 3-ka bardzo sie podoba :)
Pozdrawiam wszystkich.
Nie moja stylistyka :) Najbardziej podoba mi się zdjęcia z mamusią pierwsze z lewej i środkowe - bo nie pozowane i fajnie uchwycony moment :) Przynajmniej ja to tak odbieram :)
Bardzo ładnie Ci to wyszło, szkoda, że 2 i 3 trochę centralnie kadrowane :-)