Zobacz pełną wersję : Radom 2009 - moderator-amator
Zbigniew
18-10-2009, 21:59
Pomyślałem - ale ekstra, przeprocesowałem wreszcie zdjęcia z Radomia :) Powiesiłem w galerii i pomyślałem, że zalinkuję tutaj, ale jak zacząłem oglądać Axalp i inne, to zwątpiłem. Z 15 minut musiałem przekonywać się wewnętrznie, że może jednak warto. Prawda jest taka - to nie są zdjęcia, które umiem robić, ale zawsze warto się uczyć - ten argument mnie przekonał. Na Radom natarłem z 12-24 i 70-300, więc skromnie, a do tego bez specjalnych wejściówek, co też proszę brać pod uwagę. Starałem się to nadrobić jednak pomysłami, kadrami i obróbką. Wiem, że trochę za dużo statyki, część zdjęć wymaga jeszcze korekt detali, ale ogólnie pokażę to co mam - może nie zamordujecie swojego moderatora :D
> Tutaj zapraszam do całej galerii < (http://www.zbigniew-piatek.internetdsl.pl/galeria/wydarzenia/2009-08-Radom/) - około 60 zdjęć - chwilę się wczytuje i trochę jest przewijania.
I po się tak było zastanawiać ?
Wg. mnie najlepsze zdjęcia z Radomia pokazane na tym forum.
Kadry bardzo ciekawe i super obróbka.
Ja lubię dynamikę dlatego "grot" zdecydowanie do mnie przemawia, su 27 na pasie kołowania.
Szkoda, że nie ma "numerków" ale ze statyki - gość na "łopacie"
Reszta też daje radę., ale ta Twoja skromność;)
Widziałem chyba wszystkie z Radomia i prawie wszystkie mi się podobały, Twoje świetnie oddają klimat.. kto był ten wie... Brawo !
super foty , zadnych kompleksow nie powinienes miec , Twoje zdecydowanie duzo bardziej starannie przygotowane do prezentacji i lepiej wyselekcjonowane niz niektrorych fotografoproflotnikow :)
Zbigniew
19-10-2009, 09:30
Oj bardzo przepraszam - poprawiłem. Był linkowany niepotrzebnie przez tnij.org - teraz jest bezpośrednio.
I dziękuję kolegom bardzo za komentarze. Jestem serio zdziwiony, że coś z tego jest, bo jestem w tym dziale totalnym newbie. :D
mnie sie rowniez calosc bardzo sympatycznie ogladalo... kadry naziemne jestem na tak... fajnie oddaja klimat pokazow...
z air2air troche srednio podchodzi mi obrobka arrowsow - smugacze wyszly a la rozowa landrynka... generalnie im dalej w secie tym obrobka zdjec z powietrza lepsza :)
Bardzo dobrze Ci poszlo, ja tez zastanawiam sie nad moim debiutem z Ryge Moss w Norwegii, ale patrzac na mistrzow zaczynam sie wachac. Fotki robilem w 3 tygodnie po zakupie 1 cyfrowej lustrzanki i dopiero teraz uswiadamiam sobie jakie bledy robilem.
statyka świetna, w zdjęciach "w powietrzu" nie do końca pasuje mi obróbka
domelmel
19-10-2009, 11:20
Zbyszku
Bardzo fajnie wyszlo
Mark Kowalczyk
19-10-2009, 11:37
Kadry ciekawe, co do obróbki mam mixed emotion. Klimat imprezy 100%.
kopeniek
19-10-2009, 13:02
Czasami właśnie brakuje reporterskiego podejścia do tematu i trochę ulatuje klimat imprezy, dlatego jestem bardzo na tak. :)
...... ale jak zacząłem oglądać Axalp i inne, to zwątpiłem..... - może nie zamordujecie swojego moderatora :D
Nie pokazuj się tu więcej ;-D
bardzo fajne kadry i oko :)
a obrobka czasem rewelacja a czasem przegieta ;)
w sensie czasem "na sile" wyciagane z cienia
bardzo bardzo na tak :)
:D zanim zakapowalem, ze to nie w dol tylko w prawo to minelo pare minut, hihihihi
"Iskiereczko powiedz przecie, czy ty nie najpiekniejsze zdjecie w secie?" Fajnie wyszla.
Bardzo ciekawy zestaw. Nie tylko teleobiektywy maja zastosowanie na pokazach i czasem ujecia z bliska robia duze wrazenie. Kilka zdjec jest ciekawie obrobionych.
misiobudrysio
11-11-2009, 19:53
milo sie oglada
dobra robota
pozdr.
BBall_Freaker
11-11-2009, 20:41
Ostatnie zdjęcie (http://www.zbigniew-piatek.internetdsl.pl/galeria/wydarzenia/2009-08-Radom/+%20DSC_5445.jpg) nie wyświetla się w całości, a przynajmniej w Operze... Ogólnie zdjęcia ładne, ale widziałem lepsze z AS.
ahinsa81
13-11-2009, 10:30
Podoba się bardzo. Ciekawe ujęcia i naprawdę zaczynam żałować że nie przyjechałem. Kawał dobrej roboty :-)
pozdrawiam