Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Trzy Korony spod mostu...
Pieniny, odsłona trzecia. Tym razem Trzy Korony... spod mostu łączącego Polskę i Słowację. Zrobione z płynącej tratwy:). Oryginalne kadrowanie, kolorki... Lubie moje 17-55 coraz bardziej:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img16.imageshack.us/img16/6652/nba2203dgpl.jpg)
fotokornik
19-09-2009, 23:11
wystemplowałbym biały kamień na wodzie jakoś mi tam nie leży
fajny kadr jestem na tak:-D
No proszę Cie mistrzu... Może wodę występluje? Ehs...
Pamiętam to miejsce i ten most ze swojego spływu. Bardzo fajne kolory uzyskałeś, jak się domyślam w post-procesie, intensywne, ale mają coś, co przyciąga wzrok na dłuższą chwilę.
borregaard
20-09-2009, 07:38
:mrgreen: :mrgreen:.....normalnie się kulam.....:mrgreen:
borregaard
Cytat:
Napisał fotokornik Zobacz post
.....normalnie się kulam.....
bedzie hit tygodnia :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bardzo fajne kolory uzyskałeś, jak się domyślam w post-procesie, intensywne, ale mają coś, co przyciąga wzrok na dłuższą chwilę.
Tylko lekko podciągnąłem kontrast nieba, a tak to tradycyjnie poziomy i krzywe i nic więcej... Miałem tego dnia świetna pogodę na focenie, niezła przejrzystość powietrza, no i to juz jakby nie było powoli jesienne słoneczko. Ostatnio jestem zdania, że im mniej mieszam w PS tym lepiej:). To zostawiam mistrzom, od niepasujących kamieni:):)
O niełatwej porze dnia focone a kadrowo dość specyficznie. Dość ciężko przedstawia się ten most na tle pięknych gór chyba, że taki miałeś właśnie zamiar. Powiedziałbym, że jest poprawnie i specyficznie :D .
[...] Ostatnio jestem zdania, że im mniej mieszam w PS tym lepiej:). To zostawiam mistrzom, od niepasujących kamieni:):)
W sumie w PSie możesz skopiować te kamienie, ba, ustawić z nich cały mur, może poprawiłby się odbiór zdjęcia:P
Proac150
20-09-2009, 13:53
Jest ok
Madlenne
20-09-2009, 14:13
Dla mnie jakby troszkę krzywo. Ale może to złudzenie ;)