Pieniny, odsłona trzecia. Tym razem Trzy Korony... spod mostu łączącego Polskę i Słowację. Zrobione z płynącej tratwy. Oryginalne kadrowanie, kolorki... Lubie moje 17-55 coraz bardziej
![]()
Szukaj
Pieniny, odsłona trzecia. Tym razem Trzy Korony... spod mostu łączącego Polskę i Słowację. Zrobione z płynącej tratwy. Oryginalne kadrowanie, kolorki... Lubie moje 17-55 coraz bardziej
![]()
wystemplowałbym biały kamień na wodzie jakoś mi tam nie leży
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
Pamiętam to miejsce i ten most ze swojego spływu. Bardzo fajne kolory uzyskałeś, jak się domyślam w post-procesie, intensywne, ale mają coś, co przyciąga wzrok na dłuższą chwilę.
bedzie hit tygodniaborregaard
Cytat:
Napisał fotokornik Zobacz post
wystemplowałbym biały kamień na wodzie jakoś mi tam nie leży
.....normalnie się kulam.....![]()
Tylko lekko podciągnąłem kontrast nieba, a tak to tradycyjnie poziomy i krzywe i nic więcej... Miałem tego dnia świetna pogodę na focenie, niezła przejrzystość powietrza, no i to juz jakby nie było powoli jesienne słoneczko. Ostatnio jestem zdania, że im mniej mieszam w PS tym lepiej. To zostawiam mistrzom, od niepasujących kamieni
![]()
O niełatwej porze dnia focone a kadrowo dość specyficznie. Dość ciężko przedstawia się ten most na tle pięknych gór chyba, że taki miałeś właśnie zamiar. Powiedziałbym, że jest poprawnie i specyficznie.
Skontaktuj się z nami