Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Marta
Marcin Stawiarz
10-10-2006, 19:03
http://www.stawiarz.com/zdjecia/marta2.jpg
Adam Trzcionka
10-10-2006, 19:50
nie tylko dlatego, że długie lata mieszkałem w cze-wie, darzę dużą estymą twoje prace - są po prostu dobre, zwykle bardzo! masz swój rozpoznawalny styl i często - odbierz to jako komplement - potrafisz zrobić coś z niczego. akurat tu z ładnej dziewczyny i sympatycznego, ale zwykłego otoczenia wyczarowałeś przez obróbkę intrygujący klimat. podoba mi się :)
Marcin Stawiarz
10-10-2006, 20:00
to moje pierwsze podejscie do portretu od hmmm 1,5 roku :) przez obrobke chcialem troche oddac klimat sredniego formatu... no ale ciezko jest podrobic tego typu obraz... wprawiam sie w boju... bo juz niedlugo bede eksperymentowal z klisza, wlasnie jestem w trakcie kompletowania nowych analogowych zabawek :D
Fajny klimacik
Podoba się
All my life who am i? kurde jak ja Cie dawno nie widzialem :D
All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu :lol: Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca :D Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...
no juz bez przesady
nie ma sie czego czepic przeciez
Marcin Stawiarz
10-10-2006, 22:56
All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu :lol: Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca :D Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...
oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec :D zart.
a zdjecie bylo robione tylko pod katem technicznym, moja kobieta nie lubi jak jej robie zdjecia i to w sumie bylo dosyc przypadkowe, ale rozumiem doskonale o czym piszesz, bo rzeczywiscie wyglada jak pokrzywdzona przez los :D
oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec
Ups, zawsze coś chlapnę nie tak, przepraszam najmocniej :lol: Wybranka urocza, tylko miałem na myśli to, że wyszła trochę tak beznamiętnie, jak element architekruty...
Marcin Stawiarz
11-10-2006, 18:05
pograzasz sie, pograzasz :D :D :D moze jak krzeslo, co? ;) hehehe
pograzasz sie, pograzasz :D :D :D moze jak krzeslo, co? ;) hehehe
:D już lepiej nic nie powiem :lol: :X
Marcin Stawiarz
11-10-2006, 18:31
hehe,
a ja sobie wlasnie natrafilem na taki artykulik maly a'props modelek w fotografii, moze kogos zainteresuje:
http://www.obiektywni.pl/czytelnia/artykul-73-0.php