PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gazing

Piotr_ek
16-09-2009, 12:24
Witam

Tytuł pochodzi z kosmosu więc on nie podlega ocenie.

http://fc09.deviantart.com/fs50/f/2009/259/a/1/Gazing____by_anoxado.jpg

Zapraszam

:)

Marrab
16-09-2009, 12:31
Tytuł pochodzi z kosmosu...

Bez urazy... ale przekaz tego zdjęcia, chyba też. Jest dla mnie całkiem nieczytelne.

Pozdrawiam.

Piotr_ek
16-09-2009, 12:34
Bez urazy... ale przekaz tego zdjęcia, chyba też. Jest dla mnie całkiem nieczytelne.

No niestety nie jest to kolejny kolorowy wschód słońca. Ale pooglądaj trochę fotografii poza tym forum to może zrozumiesz... :)

Pozdrawiam

Proac150
16-09-2009, 12:40
Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę (nawet jeśli kosz miałby być cały czarny) bo odciąga od zdjęcia, reszta to coś co lubię najbardziej, dla mnie świetne

kulten
16-09-2009, 12:42
Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę (nawet jeśli kosz miałby być cały czarny) bo odciąga od zdjęcia, reszta to coś co lubię najbardziej, dla mnie świetne

Faktycznie, o tym wcześniej nie pomyśłałem ale Grześ ma rację.

Marrab
16-09-2009, 12:42
W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe :)

Pozdrawiam.

borregaard
16-09-2009, 12:44
Spory zapas kremu pod tą ambonką mają....:mrgreen: :mrgreen:

kulten
16-09-2009, 12:45
Spory zapas kremu pod tą ambonką mają....:mrgreen: :mrgreen:

hehe, muszę przyznać, że Andrzej trafił :D .

Piotr_ek
16-09-2009, 12:49
W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe

No wydaje mi się, że twój komentarz nie jest zbyt jednoznaczny. Cyt "bez urazy... (dalej doczytać)..." Po prostu chciałem mieć taką fotografię i potrudziłem się by ją wykonać. Ludzie różne rzeczy piszą pod moimi zdjęciami... jednym nie podoba się bo w b/w inni liczą na jakieś wyhiperbolizowane pejzaże... a ja lubię prostotę, smutek, smolistą czerń itp. Może ta fotografia nie jest jakaś super. Ale dla mnie jest świetnym dokumentem rejestrującym ulotność chwili.
Skoro uraziłem Cię swoją wypowiedzią to przepraszam.

Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę

No całkiem niegłupi pomysł. Dzięki.

malasana
16-09-2009, 13:12
Zamaluj reklame i bedzie git.

fushiro
16-09-2009, 13:37

Pozdrawiam.

Pomogę :) I gaze at the sunset with the woman I love and I think: "f/8@125s" - Canon (reklama). Nie wiem skąd pochodzi inspiracja, ale dla mnie pasuje jak ulał :p Zdjęcie bardzo dobre a reklama nie przeszkadza mi wcale.

gripens
16-09-2009, 17:13
A ja jednak zamalowałbym reklamę, zdjęcie będzie miało lepszy klimat mz.

Szuwar
16-09-2009, 18:13
A potem zamaluj jeszcze morze i wyrównaj plażę :-D.

Zostaw Piotrze w spokoju to zdjęcie. Co było trzeba to zrobiłeś.

Może dołem widziałbym mniejszą winietę, ale to może ...

tormentol
16-09-2009, 19:05
Dla mnie zdjęcie dobre i podoba się. Absolutnie bym tabliczki nie usuwał, winieta bardzo tu pasuje.
Przynajmniej widać jaki wysoki poziom reklamy mamy w kraju ;)

harb
17-09-2009, 07:15
zwykły motyw bardzo ładnie podany, i o to chodzi jest dużą zaletą posiadać takie umiejetnosci aby móc kreować taką fotografię - pisałem już gdzieś ze nie sztuką jest pstryknąć samograja, czyli temat który jest tak bardzo atrakcyjny ze praktycznie wystarczy nacisnać spust :-D