Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Stal Nierdzewna
cambridgei
14-09-2009, 14:13
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img42.imageshack.us/img42/3313/teraz42521.jpg)
No i? Czy to jakaś zawoalowana groźba?
A czemu "Nierdzewna" z wielkiej litery?
cambridgei
14-09-2009, 23:06
nikt sensownie nie skomentuje ? krytyka , porady , jakieś wskazówki ;> od niedawna coś fotografuje i przydała by się pomoc !
Ja nie bardzo wiem, jaki był zamysł w tym zdjęciu. Nie jest znany też kontekst, w jakim byś chciał to zdjęcie osadzić. Trudno więc o jakieś zdanie.
cambridgei
15-09-2009, 10:29
po prostu spodobało mi się to zdjęcie i motyw a Mianowice nóż ..
eldritch
15-09-2009, 10:38
ekonet, kolega jest z dżungli jak sam pisze, ;) więc nie dziw się "Mianowice"...
Nierdzewna jest z dużej bo to imię stali - " Nierdzewna" - to chyba jasne... ;)
Wszystko pasuje stal to dziewczyna imię kończy się na "a" - więc jest po Polsku - w USC Ci to przyjmą.
A co do samego zdjęcia - radzę nóż schować albo wyrzucić... w każdym razie na jakiś czas... :mrgreen:
cambridgei
15-09-2009, 14:39
śmiech na sali ...
eldritch
15-09-2009, 15:30
trochę luzu...
jackrabbit
15-09-2009, 15:35
zdjecie jest boskie, mozna je kupic?
cambridgei
15-09-2009, 22:00
zdenerwowałem się .. wstawiam fotke staram się nakierować w fotografii na dobry tor , czytam to forum , próbuje coś robić i proszę o głupie uwagi , pomoc a ludzie sobie pośmiewisko robią ze mnie więc po cholere wstawia się tu zdjęcia ? czy wy kozaki co same dobre foty robicie nie zaczynaliście kiedyś ? ehhh...
(...) próbuje coś robić i proszę o głupie uwagi (..)
prosisz i masz - coz trzeba wiecej ? :)
zdenerwowałem się .. wstawiam fotke staram się nakierować w fotografii na dobry tor , czytam to forum , próbuje coś robić i proszę o głupie uwagi , pomoc a ludzie sobie pośmiewisko robią ze mnie więc po cholere wstawia się tu zdjęcia ? czy wy kozaki co same dobre foty robicie nie zaczynaliście kiedyś ? ehhh...
Czy rozumiesz, że nie możemy odczytać kierunku, w którym zmierzasz?
To, że powstał jakiś obrazek, to za mało. Nieznane jest to, co chciałeś przekazać. Nie wiadomo, czy to zdjęcie produktowe, czy jakaś impresja, czy zabawa światłem i cieniem...
Wszyscy się tutaj uczymy, więc poluzuj to, co Cię ciśnie i nabierz dystansu.
cambridgei
15-09-2009, 23:39
nie ma o czym gadać temat do usunięcia
Kordian d70
16-09-2009, 00:00
nie ma o czym gadać temat do usunięcia
siakis nerwowy ;-))))
przenies ta energie na aparat i wrzucaj fotki na forum,
nie poddawaj sie po pierwszym zdjeciu i co najwazniejsze
nie strzelaj focha, bo to do niczego nie prowadzi ;-)
Zgadzam sie z kolegami, ze do tego zdjecia trudno
odniesc sie jednoznacznie wiec wyluzuj.
Czasami sledzac forum zauwazysz, ze i starzy wyjadacze
wstawiaja gnioty i tez dostaja za to po uszach, ale ida dalej.
Czasami warto schowac dume do kieszeni, zastanow sie nad tym.
Za jakis czas ktos sie napewno wypowie, wierz mi.
eldritch
16-09-2009, 10:47
ale my się nie nabijamy ani z Twojego zdjęcia, ani personalnie z Ciebie - tylko podchwyciliśmy, a właściwie ja za ekonet-em, "Nierdzewną".
Czasem taka literówka prowadzi do zabawnych skojarzeń - jak na podwórku --- u premiera... ;)
A "Nierdzewna" to mi się faktycznie kojarzy z rosyjskim imieniem żeńskim... :-p
A co do samego zdjęcia do ekonet wyczerpał temat: napisał "No i?"
Czy potrzebujesz jeszcze czegokolwiek więcej na temat tego zdjęcia - moim zdaniem to wszystko co można powiedzieć i zarazem wyczerpuje temat.