Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Stal Nierdzewna

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Stal Nierdzewna

Nikon D90 + 18 - 105 VR . + Filtry + Lowepro

Domyślnie

No i? Czy to jakaś zawoalowana groźba?
    A czemu "Nierdzewna" z wielkiej litery?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

nikt sensownie nie skomentuje ? krytyka , porady , jakieś wskazówki ;> od niedawna coś fotografuje i przydała by się pomoc !

Domyślnie

Ja nie bardzo wiem, jaki był zamysł w tym zdjęciu. Nie jest znany też kontekst, w jakim byś chciał to zdjęcie osadzić. Trudno więc o jakieś zdanie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

po prostu spodobało mi się to zdjęcie i motyw a Mianowice nóż ..

Domyślnie

ekonet, kolega jest z dżungli jak sam pisze, więc nie dziw się "Mianowice"...
    Nierdzewna jest z dużej bo to imię stali - " Nierdzewna" - to chyba jasne...
    Wszystko pasuje stal to dziewczyna imię kończy się na "a" - więc jest po Polsku - w USC Ci to przyjmą.

A co do samego zdjęcia - radzę nóż schować albo wyrzucić... w każdym razie na jakiś czas...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

śmiech na sali ...

Domyślnie

trochę luzu...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

zdjecie jest boskie, mozna je kupic?

Domyślnie

zdenerwowałem się .. wstawiam fotke staram się nakierować w fotografii na dobry tor , czytam to forum , próbuje coś robić i proszę o głupie uwagi , pomoc a ludzie sobie pośmiewisko robią ze mnie więc po cholere wstawia się tu zdjęcia ? czy wy kozaki co same dobre foty robicie nie zaczynaliście kiedyś ? ehhh...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów