Szukaj
Nikon D90 + 18 - 105 VR . + Filtry + Lowepro
No i? Czy to jakaś zawoalowana groźba?
A czemu "Nierdzewna" z wielkiej litery?
Krzysztof Paszkiewicz
nikt sensownie nie skomentuje ? krytyka , porady , jakieś wskazówki ;> od niedawna coś fotografuje i przydała by się pomoc !
Ja nie bardzo wiem, jaki był zamysł w tym zdjęciu. Nie jest znany też kontekst, w jakim byś chciał to zdjęcie osadzić. Trudno więc o jakieś zdanie.
Krzysztof Paszkiewicz
po prostu spodobało mi się to zdjęcie i motyw a Mianowice nóż ..
ekonet, kolega jest z dżungli jak sam pisze,więc nie dziw się "Mianowice"...
Nierdzewna jest z dużej bo to imię stali - " Nierdzewna" - to chyba jasne...
Wszystko pasuje stal to dziewczyna imię kończy się na "a" - więc jest po Polsku - w USC Ci to przyjmą.
A co do samego zdjęcia - radzę nóż schować albo wyrzucić... w każdym razie na jakiś czas...![]()
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
śmiech na sali ...
trochę luzu...
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
zdenerwowałem się .. wstawiam fotke staram się nakierować w fotografii na dobry tor , czytam to forum , próbuje coś robić i proszę o głupie uwagi , pomoc a ludzie sobie pośmiewisko robią ze mnie więc po cholere wstawia się tu zdjęcia ? czy wy kozaki co same dobre foty robicie nie zaczynaliście kiedyś ? ehhh...
Skontaktuj się z nami