Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bridge no.2
Piotr_ek
10-09-2009, 22:01
Witam
http://fc08.deviantart.com/fs30/f/2009/253/f/3/Bridge_no_2_by_anoxado.jpg
Zapraszam
:)
o jaaaa...też tak chcę :(
malasana
10-09-2009, 22:32
Bdb:) Ach te Twoje kwadraty...
Piotrek wydaje mi się że to jedna z gorszych Twoich prac jakie ostatnio widziałem .., niby kwadrat jest , niby jest dobre bw , niby wszystko jest ale jednak czegoś zabrakło
Piękne chmury tuż nad mostem :)
Bardzo fajna fota, jedyne co mi przeszkadza to ten szum na chmurach nieporównywalnie większy niż na pozostałej częsci foty
Piotr_ek
10-09-2009, 23:15
Bardzo fajna fota, jedyne co mi przeszkadza to ten szum na chmurach nieporównywalnie większy niż na pozostałej częsci foty
Dużo musiałem podciągać to niebo stąd ten szum.
Piotrek wydaje mi się że to jedna z gorszych Twoich prac jakie ostatnio widziałem .., niby kwadrat jest , niby jest dobre bw , niby wszystko jest ale jednak czegoś zabrakło
Obiecuję poprawę :)
Proac150
11-09-2009, 01:39
Świetne foto, już (przydługo) komentowałem :)
Piotr_ek
11-09-2009, 01:54
Świetne foto, już (przydługo) komentowałem
Ale piszesz za to bardzo rzeczowo i należycie argumentujesz swoją wypowiedź. Jeszcze raz dzięki !
malibu bo jest lekko za ciemno na linii brzegu (mz. oczywiscie ) ale generalnie podoba mi się ta fota :-D