Zobacz pełną wersję : SB-600 pytanie
Witajcie.
Mam pytanie dotyczące Lampy sb-600
możecie sprawdzić czy lampa ma blokadę przestawienia głowicy jak jest skierowana pionowo w górę??
pod kątem 90 stopni u mnie się blokuje a nie pamiętam jak było przy pionie. proszę o przypomnienie.
pozdrawiam,
FilipeG
U mnie się nie blokuje. Blokadę trzeba wciskać tylko by przejść z pozycji na wprost. Oczywiście mowa o regulacji w pionie.
U mnie się nie blokuje. Blokadę trzeba wciskać tylko by przejść z pozycji na wprost. Oczywiście mowa o regulacji w pionie.
No właśnie... u mnie jest tak samo...czy to jest usterka? nie pamiętam jak była nowa
No właśnie... u mnie jest tak samo...czy to jest usterka? nie pamiętam jak była nowa
Ja mam nową SB-600 i też tak jest. To normalne. Po prostu w pozycji "0" blokada poziomu i pionu wchodzi na swoje miejsce i blokuje głowicę. W pozostałych pozycjach głowica "wskakuje" jakby w takie pozycje, ale nie jest zablokowana na stałe. Chyba wiadomo o co chodzi, nie umiem tego lepiej wytłumaczyć. :)
czyli wszystko ok z moją lampką :)
dzięki za pomoc
pozdrawiam,
FilipeG